Siirry sisältöön
Apuuaaa

Eli siis tarvitsen tosi paljon apua tämän kokeneilta. Eli mun tyttöystävä kysys multa että olenko valmis seksiin ja että hän olisi, koska olen hyvä poikaystävä mutta ongelma on se että olen 12 ja hän on 11 kohta 12 ja minä kohta 13. Olemme kyllä jonkun verran leikkineet molempien… No kyllä te nyt tiedätte ja molemmat on hyvin kehittyneitä hänellä on hyvä perse, tissit ja luonne on kyllä myös parhaimallaan ja minulla on kiltteys ja ehkä komeus ja luonne ja sukukalleus sillainen 13 cm vaikka ette te tiedolla tee mitään mutta niin. Tarvitsen apua siis siinä että kannataisko suostua tähän hyvin tärkeään ja samalla myös menettää poikuus hänelle vai ei. Plz auttakaa!!!

16v

Dodi, ite oon 16v poika, ja se on sun päätös että ootko valmis. Kannattaa miettiä asiaa ennen kuin mitään tapahtuu.
Kysy toiselta osapuolelta onko hän valmis ja jos molemmat omasta mielestään ovat valmiita, mikäs siinä sitten.

Azzie

Nämä eivät ole ikinä helppoja kysymyksiä, koska jokainen on valmis, kun siltä itseltään tuntuu. Oli sitten 13 tai 33, jokainen määrittelee itse, kun on valmis. Ja on todella hyvä asia, että olette puhuneet tyttöystävänne kanssa aiheesta, joka on todella tärkeä. Nyt malttia. Sinulla ja hänellä ei kummallakaan ole mikään kiire. Mieti ihan rauhassa, mitä olet valmis tekemään tyttöystäväsi kanssa, ei kannata hosua ja kiirehtiä. Jos tulet siihen tulokseen, että aika ei vielä ole kypsä, sitten toisen osapuolen tulisi kunnioittaa ja odottaa, sillä ainakin minun mielestäni olette todella nuoria, vielä lapsia.

Mutta jos tulette tulokseen, että molemmat ovat valmiita, niin muistakaa silti ottaa rauhallisesti. Puhukaa avoimesti, mitä haluatte tehdä ja mitä ette, kumpaakaan osapuolta ei saa missään nimessä painostaan, ja peli pitää puhaltaa poikki, jos kumpikaan teistä kokee, ettei ole hyvä olla. Avoimuus ratkaisee. Ja henkilökohtaisesti, arvostan sinua todella paljon, että tosiaan pidät asiaa tärkeänä. Poikuuden ja neitsyyden kumminkin menettää vain kerran, joten kannattaa todella miettiä asiaa tarkkaan.

Keskustelun alottaja

Hei! Kiitos oikeesti tosi paljon ja tosta on jo apua ihan hirveesti!!:-):-*

:)

lol 5 vuotta myöhemmin, ihan mitä tapahtuikaan sanon, että en itse menttäisi neitsyyttäni näin nuorena ja joo:) mutta kyllä minä tiedän että siitä on jo 5 vuotta :D

utelias nuori

sekkuni 11v kysyi minulta 14v että voisimmeko testata seksin harrastamista ja käyttäisimme tietysti suojausta ja onko se edes laillista?

Vastaa aiheeseen: Olenko valmis seksiin?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top