Siirry sisältöön
Paksuko?

Moi. Oon miettiny toosi pitkään, että olenko ylipainonen. Mä oon 11. vuotias, 154 cm pitkä ja painan jotain 53 kiloa! Musta tuntuu, että mä olen ylipainonen!! Suurin osa mun kavereista painaa 36-45 välillä! Joten kertokaa, olenko ylipainonen!? Kiitos!

moi

ehkä lievästi ylipainoinen :) liiku paljon ja syö vähemmän herkkuja :) sillä se paino putoaa :D ite oon 14 v 165cm ja painan 54 kg :))

villi varsa <3

Mun pari kamua, oli kanssa ton ikäisinä noin painavia, joten on niitä muitakin.

line

Mun mielestä et ole ainakaan liian ylipainoinen, eikä sun pitäs ainakaa ruveta laihduttamaan. Tässä iässä painoa tulee muutenkin paljon lisää kun kasvaa ja kehittyy. Saat painon pysymään kurissa hyvällä ja terveellisellä ruokavaliolla ja riittävällä liikunnalla. (:

julsku

Et ole mielestäni ylipainoinen. Sinun iässäsi (tai missään ns lapsen iässä eli alle 18 v. tai jopa ylikin) ei pitäisi yrittää muokata painoaan, ellei siitä ole selvää terveydellistä haittaa. Pituus-painosuhde tasaantuu varmasti iän myötä omanlaisekseen. Ole ylpeä siitä mitä olet! Tämä saattaa kuullostaa kliseiseltä, ja ehkä onkin, mutta silti NIIN totta.
Ei kannata vertailla itseään muihin ja hävetä. Sanon tämän kokemuksesta. Ennen vertailin omaa kehoani muiden kehoihin, mutta lopulta tajusin: mitä JÄRKEÄ tässä on? Tämä on RASKASTA ja TURHAA. Käytän mielummin sen ajan olemalla itseeni tyytyväinen ja hemmottelemalla itseäni jotta on kiva olla!

Joten tämän romaanin opetus on: olet täydellinen sellaisena kuin olet! Älä elä muita vaan itseäsi varten! Haleja! <3

Vastaa aiheeseen: Olenko ylipainonen??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top