Siirry sisältöön
Mietiskeliä

Olen kohta 13-vuotias pimu ja leikin kave… ystäväni kanssa Nummelan ponitallia. Olenko nössö tai muuten jotenki lapsellinen? Ottakaa sormenne näpyttämään pikku vastaus / kommenttiviesti niin saisin palautetta tästä leikkimisasiasta. Minulle ovat nuketki hyvin läheisiä ystäviä, melkein yhtä tärkeitä kuin paras ystäväni… Oonko mamis? VASTATKAAAAA!!!!! tee Pohdiskelija

Nimetön

[osa tekstistä poistettu]

Mutta siis… Ei ainakaan minun mielestä nukeilla leikkiminen suunnattoman lapsellista ole, ja mielestäni on tärkeää nauttia leikkimisestä vielä, kun sellainen huvittaa. Olen samanikäinen, kuin sinä, ja lopetin viime vuonna keppihevostelun ja nyt ei ollenkaan huvita minkäänlaiset leikit.

Jojo

Mun mielestä se on ihan ok… Kai se nyt on ihan hyvä jos viittii leikkiä viel… Joo ei mua ainakaan haittais

pölyhiukkanen

Ei todellakaan ole lapsellista! Leikin itse välillä vieläkin eri leikkejä, vaikka olen nyt 14-vuotias. Lasten täytyy antaa olla lapsia niin kauan, kuin he itse haluavat olla lapsia! Et ole mamis :)

tikkarityttö

Oon 12 ja lopetin leikkimisen 10 vuotiaana. Lopetin, koska leikkiminen ei tuntunu kivalta, tykkäsin enemmän lukea tai puuhata muita juttuja. Ei leikkiminen oo silleen mitenkään lapsellista, eikös se kehitä mielikuvitusta?! Silti leikkiminen voi silleen mennä yli, mulla olis yks esimerkki tästä:
Samalla luokalla mun kanssa on kaks tyttöä, jotka leikkii kirjan hahmoja. Ne siis keksii lisäosia siihen kirjaan ja ne tekee esim taikasauvoja yms pahvista millä ne sitten leikkii kaiket päivät. Opettajatki on jo valittanu tästä, koska työskentely ei suju leikkimisen takia.

Pohdiskelia

Kiitti kaikille!

Helper

Samaa mieltä oon kun muutkin vastaajat. Leikkiä saa, jos se huvittaa. Meitä on monenlaista tyyppiä tällä maapallolla ja erilaisuuksia on.

Eppu :3

Jos itse pidät siitä, niin mikä estää? Älä anna muiden häiriä, jos itse todella haluat. Kyllä minäkin pitkään leikin yksikseni pehmoleluilla, mutta en kertonut siitä kenellekkään!

Vastaa aiheeseen: Oletteko samaa mieltö?????

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top