Siirry sisältöön

Oliko teillä runsaat menkat ku teillä alko ekan kerran ???

””,´´´´

Joo eli otsikko kertookin jo kaiken =) Eli oliko teillä kuinka runsaat kuukautiset ku alko ekan kerran? Ja site että missä vaiheessa kerroitte vanhemmille, että on alkanu? + oliko kuinka noloa ?? =/

minää

Mulla oli aika niukat, eli vuoto pientä. Mutta se on kai yksilöllistä. Kerroin äitille aika lailla heti, kun tarvisin siteitä, eikä meillä niitä kotona ollu hirveesti.. Ei ollu noloa ja äiti osas jo oottaa koska yleensä tyttärellä alkaa vuoto suunnillee saman ikäisenä kuin äidillä on alkanut.. (:

susususanna.

mullaki oli meleko niukat ! , mutta muutaman kuukauden päästä ne olikin jo meleko runsaat. =)

tytteli

oli, kamalat kivut ja verta tuli kun sieniä sateella :< ne kestivät ainakin kaksi viikkoa, mutta nyt ne ovat tasoittuneet :)

Nimetön

Aika niukat, mutta seuraavalla kerralla oli jo enemmän. Kerroin mutsille melkein heti, kun huomasin. Ja kannattaakin sillä se on yleinen naisten ”vaiva” ja aina tarvitsee siteitä.

mulla oli aika runsaat ekat menkat kerroin äitil melkeinpä heti eikä se olut noloo

weirdogirl

Aika runsaat…

Mutta ajatella että mä olin vasta 11 enkä mä vielä ees kunnolla tiennyt mitkä on menkat Ö___Ö

-bella

mul alko 5 vuotta sitten, eli vitosella. menin koulusta kotiin ja huomasin, kävin vessassa ja soitin äitille ? ::D ei siin oo mitään noloo ? oisin iha yhtä hyvin voinu soittaa iskälle =D mul on jonki verra runsaat, samallaisena ne on pysyny siitä lähtien ku alko ..

12v

elikkäs mulla alko tänä kesänä, ja ne oli todellakin runsaat ja en tietenkää ollu varautunu menkkoihin, vaikka tiesin että ne tulee lähipäivinä ja tällästä, verta saattoi huomata joissakin paikoissa kun istuin, mutta onneksi esim sohva on sellanen tumman ruskee ja kun pääsin mun toiseen kotiin, otin nopeesti äitipuolelta niitä suojia ja en tietenkää ole viellä kertonu kavereille, pidän mielummin omana tietonai ja menkan runsuus vaihtelee ajoittain..

Jejjee

Itel oli aika niukat ja kerroin äitille muistaakseni heti ja ei ollu noloo👌🏻

12v

Mul alko kesällä ja on ollu ekoista menkoista tähän päivään asti tosi runsaat ja nytki tänää tuli koulussa läpi ja valehtelin et on kuumetta et saan lähtee kotii :( ja mul on nyt kolmannet menkat ja juu

Läskiperuna

Mulla tulee verta suhteelisesti mutta ainakaan minua ei satu. Mulla alko 2019 vuoden kesänä ja miten sanoisin. Olin 10 ja nii.

nimetönnn

Mun menkat alko vähä sen jälkee ku täytin 12 ihan alkuvuodest ja mulla oli tosi paljo vuotoo ja kerroin äiitille heti kun huomasin. Usein vielki ku kaverit, joilla ei oo menkkoi puhuu menkoista niin mä vähän välttelen sitä aihetta. Vaan mun pari kamuu tietää et mulla on menkat. Kun oli koulu uintii nii mä valehtelin kavereille, että mun polvessa on haava jonka takii en voi tulla uimaan.

Sanna 15v

Mulla alko menkat muutama päivä sitten ja siitä lähtien vuoto on ollu tosi runsasta. Kuukupin jota pitäis pystyy pitää 12h niin tulvii yli jo kolmen tunnin kohalla. Kerroin heti äitille, ei ollu noloo, mut isän kanssa on aik tabu

Pihla 12

No mulla alko tänään ja vuoto ei ole kauhean runsasta aika vähäistä. Oon siis 12v (täytän marraskuussa 13) En oo siis vielä kertonut äitille, mutta ajattelin kyllä tänään tai huomenna kertoa. Itse olen ajatellut kuukupin ostoa.

Vastaa aiheeseen: Oliko teillä runsaat menkat ku teillä alko ekan kerran ???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top