Siirry sisältöön
sini

Minä olin koko 3-5 luokkien ajan, toivonut että tuo yksi ja ainut poika pyytäisi minua tyttö ystäväkseen! Olin hänen ”TOP listallaan” kolmantena! Viidennen luokan puoli-välissä, sain kuulla että ihastukseni seurustelee parhaan kaverini kanssa!Olin järkyttynyt! Ainoat ihmiset maailmassa jotka tiesivät ihastukseni kohteen, olivat bestikseni ja ihastukseni! Pian sain kuulla myös että olin hänen listallaan 2! Olin niin iloinen. Vähän aikaa sitten, kesäloman alussa, ihastukseni pyysi minua tyttö ystäväkseen, suostuin ja teimme sopimuksen että pitää olla rehellinen: ei kerrota kuitenkaan suhteestamme ensimmäisellä viikolla. Hän lupasi noudattaa, mutta sen jälkeen eräs toinen luokkakaverini, (poika) tekstasi minulle: moi, sini. Kuulin et oot (en kerro nimeä) sen kanssa yhdessä! Onko se totta? En tiedä mikä tunne se oli, oliko se viha suru vai pettymys! Hän oli valehdellut, pettänyt lupauksen! Tekstasin hänelle: kerroit ja kannustan rehellisyyttä! Anteeksi mutta luulen että tämä on nyt tässä! Aloin itkemään ja juoksin metsään, olin siellä n 2h ja itkin huusin ja katsoin hänen kuviaan! Minun oli pakko jättää hänen! Kunnioitan rehellisyyttä ja tämä poika oli päin vastoin kuin rehellinen, olen hyvin surullinen ja toivon että hän oppi olla rehellinen! Että hänen tuleva vaimonsa olisi onnellinen hänen kanssaan ja toivon silti aina vain hänen parastaan!!!

Voisitteko te muutkin ajatella ja toivoa ja yrittää rakentaa rehellisyyttä tähän maailmaan!? Kiitos:)

liinaaliisa

Haluutko siis vaan olla jonku tyypin kaa vai häh? Ja uskon et sua harmittaa?

winney

Mulla oli vähän sama tilanne vähän aikaa sitten♥ koita kestää, se ei ollu kivaa❄?

:)

Teit oikein. Jos tuollaista ehtoa seurustelulle ei pysty pitämään, ei ole valmis seurustelemaan. Tuollaiset top-listat on tyhmiä, se poika ei voi olla niin ihmeellinen, että kaikki tahtovat olla hänen kanssaan. Ehkä seurustelu tuon ikäisenä on turhaa, koska ette ole valmiita ja tyttöystävää vaihdetaan koko ajan. Muista, et tarvitse poikaystävää tekemään sua iloiseksi!

Hhhhhhh…

Ööm, siis ootko kolmosella? 😂

Teit ihan oikein! Oma ex-poikaystäväni oli laittanut snäpissä, että oli saanut hänen ex-tyttöystävän takaisin. Eikä mennyt aikaakaan, kun laiton hänelle viestiä, että nyt mä jätän sut.

Vastaa aiheeseen: olinko liian ankara, vai teinkö oikein?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top