Siirry sisältöön
OrkkideaSymbolisoiKuolemaa

Hei. Miten teillä menee? Toivottavasti ihanasti. <3
Anteeksi kun häiritsen tälläisellä asialla, mutta mun on ihan pakko purkaa jossain tätä oloa.
Mun siskokin aina sanoo miten mun pitäis mennä hullujen huoneeseen, ei mulla ole edes kavereita. ihmekkään kun oon niin itsekäs, lapsellinen ja säälittävä. Nykyään mun vanhemmat ei edes luota, että otan lääkkeet. Ne lukitsi kaikki lääkekaappiin ja tuijottaa mua kun mun pitää ottaa ne. Aloitin vasta luokin 1. vuoden, ja mun erityisopettaja sano lukitestissä, että mulla on vakava lukemisenvaikeus, noloa jos kysyy multa. Miks on voin olla fiksu tai/ja kaunis. Miks mun pitää olla säälittävä, psykoottista masennusta sairastava, lukemisenhäiriöinen idiootti?

Maailma tuntuu kaatuvan mun päälle, joka kuulostaa niin heikolta.

Ystävällisin terveisin,
OrkkideaSymbolisoiKuolemaa <3

[Osa viestistä poistettu, viesti siirretty kokonaisuudessaan Päivystäjä mukana keskustelussa-palstalle]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei OrkkideaSymbolisoiKuolemaa

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Raw raw

Vaikutat kyllä ihan fiksulta kun osaat kirjoittaa noin hyvin. Ja älä huoli, vaikka sulla olisi tällä hetkellä vaikeaa, se ei tarkoita että sun koko loppu elämä tulee olemaan vaikeaa. Se vaikeus on vaan nykyinen tilanne ja siitä voi selvitä.

Ainellip<3 ❤️🎵🫰😂😝😭

Moii! Vaik sul on luki-vaikeus se ei tarkota ettet vois olla fiksu sun pitää vaik kaattoo youtubest jotain videoita sen siaan et luet aiheista jotks sua kiinnostaa! Mä oon myös 1000% varma et oot nätti kun ruusu ja aivan ihana ihminen! Tää kaikki on kuulostanu aika cliseiseltä lol.. moikka ihanus ja paljon tsemppii<3

Vastaa aiheeseen: Olisiko tämä viimeinen kerta?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top