Siirry sisältöön
Iidamaria

En tiedä omaa alaani vieläkään. En tiedä oikein mikä minua kiinnostaa. Olen ollut kahdessa koulussa ja keskeyttänyt opinnot kun olen miettinyt että tämä ala ei ehkä olekaan minua varten.

HotChocolate

Mulle asia ei ole vielä ajankohtainen mutta mä sanosin että tosiaan kannattaa miettiä omia vahvuuksia ja unelmia, mitä haluat tehdä ammattina mahdollisesti koko elämäsi? Aika iso kysymys, mutta paras juttu kuitenkin on se, että kuten oot tehnykin, jos ala ei vaikuta sopivalta voit yliviivata sen vaihtoehdon ja jatkaa eteenpäin.
Tutustuminen erilaisiin aloihin on tosiaan hyvä idea, jos sua kiinnostaa vaikka ammatti X voit etsiä ihmisiä jotka voisi tarjota sulle vaikka pari tuntia tai jopa päivän kyseisen ammatin parissa kokeiluna, ja voit myös miettiä onko sulla jotain rakasta harrastusta minkä haluaisit olla enemmän kuin harrastus?

Mutta ei kiirettä, kun oikeasti kuuntelee sydäntään ja miettii mikä on itselle se kivoin ja paras vaihtoehto ja on valmis työskentelemään sen unelman eteen, pääsee jo pitkälle! On ihan varmasti tosi monia jotka miettii samaa ja jos sulla on kiinnostusta niin voisi olla hyvä tavata samanlaisia ihmisiä tai keskustella heidän kanssaan vaikka netin välityksellä ja pohtia asioita yhdessä? :)

Siunausta ja tsemppiä sulle! Asiat kyllä järjestyy aina! :)

Vastaa aiheeseen: Oma ala

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top