Siirry sisältöön
tietämätön

Olen juuri vaihtanut koulua, eikä sielä ole melkeen ketään kaveria vanhalta luokalta. Minusta tuntuu, ettei kukaan haluaisi tutustua minuun ja jotkut ehkä ’vihaavat’ jo minua. En tiedä mistä se johtuu, tai noh, kyllähän minä tiedän; minä muutun yhtäkkiä ihan erilaiseksi kuin yleensä olen, minusta tulee ihan erilainen, mutten tee sitä tahallaan. Miten voisin näyttää muille, minkälainen minä oikeasti olen?

Kia – Verkk@ri

Moikka,

Onpa inhottava tilanne, mutta kaikesta selvitään!
Mielestäni paras keino on olla oma itsensä. Koittaa oikein keskittyä siihen, että on oma itsensä.
Esim jos olet luonnostaan sosiaalinen, mene käytävällä johonkin porukkaan moikkaamaan ihmisiä. Tai ole tunneilla oma itsensä.
Jos taas olet vaikkapa musikaalinen ja koulussanne on bändi/kuoro hae sinne. Saat samankaltaisia ihmisiä ympärillesi ja ystävyyssuhteita syntyy huomaamatta.

Älä huoli, olen itse ollu samassa tilanteessa, lopppujen lopuksi aikki kääntyy kyllä hyväksi!
Voimia, ja hyvää syksyn jatkoa!
T: Kia

Nimetön

Kannattaa mennä vaan reippaasti johonkin porukkaan, tai vaikkapa jonkun yksinäiseltä näyttävän ihmisen luokse ja kysyä saako liittyä seuraan. Itsellänikin tuntuu olevan koulu- ja kotipersoona erikseen, voin olla luonteeltani hyvinkin erilainen näiden kahden välillä. Koska olen kaksoistutkinnossa, olen joutunut kokemaan täysin vieraaseen ympäristöön tulemisen jo kahdesti. Vaikka tahdon olla koulussa aremmanpuoleinen, olen vain mennyt rohkeasti tutustumaan johonkuhun. Kyllä se siitä, yritä löytää joku kiva kaveri jonka kanssa olla:)

Vastaa aiheeseen: Oma itsensä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top