Siirry sisältöön
Sateenkaarityyppi🌈

Moi!! Oon siis 010/12v ja mua ahistaa mun oma keho ja en oo tyytyväinen siihen. Mä koen et en oo yhtä laiha ku keskiverto mun ikänen tai et oon jotenki ylipainonen. Tää vaikuttaa välillä mun syöntiin esim. en syö koulussa nii paljo ku pitäs ja välil en syö muuta ku yhen leivän. Jos joku tulis kysyy multa et miten kuvailisit omaa kehoa (ei sillä et joku tulis) vastaisin varmaa et ”Pömppö maha ja paksut reidet”. Onks tää normaalii vai oonks ylipainonen?? Oon jostai kuullu et se saattais olla joku mikä menee ohi sit ku oon aikunen. Oon miettiny et jos vaa paastoaisin vaik 2 kertaa viikos mut onneks mun vanhemmat pakottaa mut syömään jotain. Tiiän et näin nuoren ei tarvii laihduttaa tms mut silti. En tiiä mitä tekisin vai tarviiks mun tehä mitää. Oisin kiitollinen jos ees joku vastais❤

011

Sama välil täälläkin
Tästä ei varmaan oo mitään apua mut muista et oot hyvä just tollasena <33

🫣

Mulla on toi täysin sama juttu! Oon varmaa ylipainoinen tai ainaki mul on ”pömppö maha”. Mun maha on se mitä inhoon mun kehossa eniten, mut myös mun kasvot on useesti mun mielestä tosi rumat, sekä asiaa ei auta yhtää, et haluisin olla poika eli myös pojan kehon, joten sekin ärsyttää mua tosi usein. Haluisin tehä näille ja muille jutuille jotai, mut en osaa/jaksa/voi. Tsemppiä sulle nii paljo ku voin antaa ja juu moi.

Helurei:D

Hei! Tuskin olwt ylipainoinen ja oman kehon kuva voi vääristyä murrosiässä. Vaikka tuntuu siltä että pitäisi laihtua kannattaa yrittää syödä normaaleja määriä niin asiasta ei kertyisi mitään vakavampaa esim syömishäiriö:)

Tyttö 12v

Kuulostaa vähä mun keholta, mut tykkään siitä tällasena. Aina asia joka ärsyttää on mun oudot korvat.😅 En tykkää niistä yhtään.

Tyttö kohta 13v

Sama juttu mulla!

Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Me kaikki ollaan eri kokoisia ja se on enemmän ku okei. Jotkut on luonnostaan isompia tai pienempiä ku toiset. Ette varmaankaan oo ylipainosia ja vaikka olisitte, ei mikään estä teitä syömästä normaalisti tai olemasta terveitä. Painosta pitää olla huolissaan vasta sitten, kun siitä on haittaa terveydelle.

17v poika

Jotkut on ruumiinrakenteeltaan hieman kookkaampia. Itse ruumiinrakenteelta erittäin hoikka ikäisekseni

Random

Vaikka olis omasta mielestä lihava niin muiden mielestä se voi näyttää ihan normaalilta ja haluis itse olla samanlainen kun sä. Maailmassa on ainakin muutama ihminen, jotka haluis olla sä. Sä voit elää jonkun unelmaa. Sitäpaitsi ei oo hyvä olla myöskään kauheen laiha koska sit jos tulee liian laihaksi niin voi sairastua johonkin sen takia

Vastaa aiheeseen: Oma keho ahdistaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top