Siirry sisältöön
Ystävä

Moi kaikkii
Mulla on tosi iso ongelma. Mun ystävä joka on yks mun parhaimmista. Omii mua. Se ei anna mun jutella muille vaan aina ku juttelen sanotaan nyt vaikka amandalle nii se sanoo mulle (Sanotaan mun nimeks nyt vaikka saara) ”Saaraaaaaaaaa! Mä vihaan suaa sul on ihana paita mennään” sit sanon et ei voida ku venaan mun yhtä toista kaveria. Se sitte tokasee siihen että ”Meennää nyttt mä vihaan suaaaaaa” tällee mun mielestä se ei oo yhtään kivaa. Sitte se sanoo mua läskiks. Se tietää että en tykkää olla koulun ruokalassa ja silti se vaan haukkuu mua läskiks. Se tiettää että mua haukutaan anorektikoks ja että oon just normaalin painonen ja mun mielestä vähän ylikin. Se ei oo kivaa että se sanoo että oon läski. Jos se suuttuu mullese on ihana kamala. Kerran se hakkeroi mun sähköpostin ja kirjotti sinne että mä rakastan yhtämeijän luokkalaista. Okei mä tykkäsinki siitä. Se kerto mun siskon masentumisesta ja kilpirauhasenvajaatoiminnasta meijän luokan juorukellolle joka onneks sano sille että oli väärin kertoa toi eteenppäin. Oon edeleen sen kaveri koska se on mukava ja tälleen en vaan enää ikinä kerro sille mitään mun salaisuuksia. Miten kerron sille ettei sen käytös oo kivaa?

lol

Jätä se [osa tekstistä poistettu]. Ei tommone oo ystävä!

Tyttö-99

Sinun olis varmaankin sanottava suoraan tai kertoa rauhallisessa paikassa, että hänen käytös ei ole kivaa. Lapsellista on sanoa muille niin helposti: ”Vihaan sua”. Tuskin hän sitä todella tarkoittaa, mutta kuka voisi edes odottaa kaveriltaan sellaista edes leikillään. Tuokin juoruileminen on tosi kamalaa, sano vaikka oppilashuollonohjaajalle. Tuossa minun vinkkini, en ole varma auttaako, koska en itse ole ollut tuollaisessa tilanteessa.

Nimetön

Ihan tismalleen sama tilanne. Mun luokalla on tollanen tyttö joka on ollu mun bestis ja on vieläkin mun kaveri, toisaalta se ei koskaan hauku mua läskiks tai sano vihaavansa mua. Aina kun mä tuun koulun pihalle se juoksee täysii vastaan ja hyppii innosta ja sitä ei jaksa..
Ja liikkatunnilla jos mä haluun esim. juosta lujaa ja meen sen ohi muualle, niin se heti suuttuu et mä en oota sitä ja on muka tosi surullinen. Että se ärsyttää!

Vastaa aiheeseen: omiva ystävä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top