Siirry sisältöön
Poju

Siis kaikki sanoo,että pituudella ei ole väliä, mutta on!! Jotkut tytöt oikeastaan välttelevät minua 140cm pituista poikaa ylä-asteella :( kyllä minulla ala-asteella oli kaikki hyvin,mutta ei enää. ONKO MITÄÄN NEUVOJA??

Arttu – Verkkari

Moikka!

Kiva kun kerroit.

Kyllä, pituudella ei ole väliä. Jokainen on sellainen millainen on. Kenelläkään ei pitäisi olla mitään sitä vastaan, millainen on. Olit sitten pitkä tai lyhyt, jokaista tulee arvostaa ja välittää. Seurustelusuhteessa pätee sama asia.

Voisit ottaa asian puheeksi koulussa, sanoa vaikka kavereillesi tai niille, jotka sinua välttelevät, että pituudella ei ole väliä. Jos mahdollista, asiasta voi puhua myös vaikka opettajan kanssa tai vaikka kotona vanhempien kanssa.

Tsemppiä asian kanssa! :)

Ei pituudella oo MITÄÄN väliä oikeesti ja joka toisin väittää on liian vaativa.
Ei sille mitään voi jos ei kasva.
Mun mielestä lyhyemmät pojat on söpöjä ;3

Poju

Kiitos kun vastasitte :)

Tyttö

Noo, ei pituudessa ole ystävyydessä mitään väliä, mutta seurustelussa on ainakin mulla, kun oon 170cm pitkä ja kaipaan ihmistä joka ois mua pidempi, leveempi ja painavempi, koska tykkään että hän ois mua kaikilla tavoilla vahvempi ja jykevämpi.

Voi olla että ne välttelee sua koska aattelee et ei voi olla ystäviä ilman seurustelua. Joka on muuten tyhmä käsite.

öö tä ??

Kumpa oisinkin noin lyhyt, itte oon kasilla ja 195cm :/

Jaipe

Sä olet oikeessa. Pituudella ei oikeesti oo mitään väliä. Mä olen 183cm pitkä. Ja aika riski :/

huh helpotuksesta :3

ite oon ollu masis kun oon 147cm pitkä ja muut no just pätkän pitempiä :/

Poju

Joo. Itseasiassa olin itse se syyllinen. Olin enemmänkin väitellyt muita kuin he minua. Tunnen oloni typeräksi. Kaikki on nyt hyvin eikä ole enää mitään ongelmaa. Ja itseasiassa olen alkanut kasvamaan aika nopeaa tahtia, että en ole enää kovin kauaa Lyhyt. KIITOS VASTAUKSISTA enkä tarvitse niitä enään lisää.

Nimetön

Mun mielestä pituudella ei oo mitää välii, luonne on tärkein
ja lyhkäset pojat on just sellasii mist tykkään enemmä :)

Nimetön

Iteki oon lyhyt poika ja ärsyttää koska mun ihastus on sanonu et se haluis pojan joka on sitä pidempi ja mä oon sitä muutaman sentin lyhyempi… Kyllä mäkin haluaisin olla pitkä, jos olisin ihastukseni kans niin sillä olis sit ’turvallinen’ olo kun on pitkä ihminen vieres. :D Mutta joo, mä en pituudelleni mitään voi. Paska tilanne. Ei kukaan voi pituudelleen mitään. Paitsi no silleen et syö kunnolla ja nukkuu tarpeeks. Mä teen noin mut oon silti lyhyt.

Hmmmm…

12 v. ja yli 183 senttiä…
luokalla pituushaarukka sellaset 40cm…

Vastaa aiheeseen: Ongelma

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top