Siirry sisältöön
Otus🫧

Siis mä oon ruvennu vähän inhoamaan mun pikkusiskoa. Osa musta haluis pysyä sille läheisenä, mutta osa taas ei.😔

Syitä miks en oikeen viihdy mun pikkusiskon kanssa:

Se on tosi jääräpäinen, eikä voi uskoa jos häntä käskee.

Hän vaikuttaa koulus tosi erilaiselta kuin kotona, hän kerto mulle että yhdellä hänen luokkalaisella tytöllä kasvoi viikset, ja mun sisko oli sitte menny sanomaan hänelle että aja sun viikset, sä näytät tyhmälle.

Mun sisko on tosi kaksmielinen, tai esittää tai yrittää olla. Se puhuu välillä ruokapöydässäkin näitä, siis silloin kun ollaan siinä koko perheellä.

Mulla on siis toinenkin pikkusisko, hän on tässä jutussa nimellä pikkusisko2.
Pikkusisko1 siis kertoo kaikkia sen kaksmielisiä kertomuksia pikkusisko2:lle. Lisäksi kuten jo kerroin, pikkusisko1 on tosi jääräpäinen, niin tietysti kun pikkusisko2 on pikkusisko1:den kanssa, pikkusisko2:destakin tulee tosi jääräpäinen, kun hänen pitää näyttää pikkusisko1:lle olevansa samanlainen.

Haluan kuitenkin olla siskoni kanssa, mutta en vain osaa nauttia siitä. Miten oppisin taas nauttimaan siskoni seurasta, onko teillä vinkkejä?
Anteeksi kirjoitusvirheet ja sekava teksti.
Tulipa pitkä teksti, kiitos jos luit tänne asti☺️

13v tyttö bi

no mun sisko puhuu mun veljelle kaikkiii seksi juttui mun sisko täytttää 9v ja mun veli täyttää 7v. se on ällöö ja sit se ain sanoo et sä tykkäät täst pojast ja sen kaa tykkäät siit kauneinmast. nii outoo ja ällöö. mut onks toi normaalii + ne huutelee peniksistä ja pilluista.

🎁🎖🏆🏅🥇

Hei!
Kiva kun kirjoitit meille.
Minulla on samanlainen pikkuveli en oikein tiedä mitä tehdä.

Minä vaan:)

Itellä oli aikanaan toi sama tilanne siskopuolen kanssa. Itsepäinen ja kaksimielinen se kyllä oli mutta nykyään on rauhottunu paljon. Tän mun siskopuolen kohalla aika autto. Oot vaan kärsivällinen.

Vauva

Melkee kaikki pikkulapset on tollasii, kyllä ne vielä kasvaa

Otus🪻☁️

Oon siis tän alottaja, ja kiitos vastauksista☺️

Vastaa aiheeseen: Ongelma?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top