Siirry sisältöön
poika12w

Ois tälläi ongelma et yks mun luokkalaine taitaa tykätä musta ja mä vähä siitä, mut mä tykkään enemmä yhestä toisesta meiän luokkalaisesta. Et mitä teen?

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei ”tyttö 15vee”,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa. Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Mistä apua? –osiosta (www.mll.fi/nuortennetti/mista_apua).

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun (www.mll.fi/nuortennetti). Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Lisäksi voit käydä tutustumassa Nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”Aikuisen apua” – teksteihin.

hmph

Olisin auttanu jos tietäisin mikä ongelma… Valitettavasti viestistä on poistettu suurin osa… Kai sun kantsii sit soittaa tohon juttuu :)

Firefly

Tuossa isäsi käytöksessä ei ole mitään järkeä. Itse kääntyisin tuossa tilanteessa jonkun luotettavan aikuisen puoleen. Et voi sille mitään että sinulla on asperger, isälläsi ei näinollen ole mitään syytä inhota sinua tämän ominaisuuden vuoksi. Paljon voimia sinulle! *lähettää telepaattisen halauksen* ♡

Vastaa aiheeseen: ongelma

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top