Siirry sisältöön
mitämäteen

Syksyllä oli yks mun luokkalainen poika sanotaan vaikka E, joka tykkäs musta ja meillä oli pientä jutua. Mua ahdisti koko ajan ja en pystyny keskittyy. Mä lopetin sen jutun joulun aikaan ja tuntu heti paremmalta. Mulla oli vahvoja tunteita siihen tyyppiin. No mä pääsin siitä yli ja elämä rupes kääntymään parempaan päin. Mulla oli pari pientä ihastusta siinä, mutta ei mitään vakavaa.

Sitte mulla rupes tulemaan näitä tunteita toista luokkalaista sanotaan vaikka O:ta kohtaan. Tää on sellasta kunnollista. Tai mitä nyt tässä iässä kunnollista on. Se on…..vaikeempaa, sillä O on yks mun aika hyvistä kavereista. Se on sellanen unelmapoika. Se on komee, söpö, lyhyt niinku mäki, sweet, luotettava, ihana, ei sellanen kovis mut ei mikään nörtti. Täydellinen. Mä en tykkää siitä sen komeuden, suosion tai muun pinnallisen jutun takia. Mä tykkään siitä sen höpsöyden, hauskuuden, hellyyden ja aitouden takia. Se on meiän ikästen suosituin poika, joten kaikki varsinki a luokkalaiset tykkää. Sitä on vaikee saada yksin mihinkään, kun sen perässä kävelee lauma ihmisii. Sitte on yks A:lainen tyttö vaikka nyt K, joka on sen kimpussa koko ajan. Se halaa sitä joka toinen sekuntti ja seuraa sitä koko ajan. Se tekee sen vielä vaikeemmaksi.
Sitte se E syksyltä on nyt taas kertonu mulle tykkääväni musta. Kyllä mulla on siihenki vielä tunteita, mutta mä en halua takasin sille ahdistuksen, unettomuuden ja tiedottomuuden radalle. Mä sanoin sille ei ja lopetin sen heti. Se hyväksy sen hetkeks. Nyt se on koulussa tunnilla kun istuu mun vieressä yrittämässä saada mua takasin. Se ei vaan halua ottaa sitä kieltävää vastausta.

No se O josta tykkään myöns pari päivää sitte, että sillä on mua kohtaan vähän tunteita. Mun pitäis varmaan myöntää sille myös, mutta en vaan voi. K halaa sitä edelleen. Ei se mua silleen haittaa, mutta se että ku en tiiä onko O sitte ihan tosissaan.

Kiitos jos jaksoit lukee :) Noi nimimerkit on vaan heitetty. Mitä mun pitäis tehä? Pitäsikö mun kertoo O:lle tykkääväni siitä? Please help!

Vastaa aiheeseen: Ongelma

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top