Siirry sisältöön
poikajengin tyttö – Jumpsu

Hengasin viime keväänä poikien kanssa. Se oli ihanaa! Tosin kiroilin aika paljon enemmän, olin aika pervo. Seurustelin yhen ihanan jätkän kanssa, eikä mikään ois voinu olla paremmin. Mut mun besu ja muut kamut suuttui mulle koska olin vain poikien kanssa. Annoin niiden olla, koska olin onnellinen. Jossain vaiheessa (liian myöhään) tajusin, etten halunnut tätä. Se johtui siitä, että jätin tuon ihanan jätkän yhen toisen takia. Kesä hujahti ohi, ja tyyppi jonka takia jätin sen ihanan jätkän, olkoon nyt vaikka Arttu, osoittautuikin kaksinaamaiseksi. Koulun alkamisen jälkeen poikajengiin tuli pari uutta tyyppiä, ja minut ja eräs toinen poika ”potittiin joukosta ulos”. Ihastuin Arttuun uudestaan, mutta hän oli muuttunut. Arttu, kaksnaamainen jätkä (jonka kanssa olin jos sopinu) ja muut poikajengin tyypit ei kuitenkaan kohdellu mua niinkuin ennen. Ne alko ”hyysäämään” kolmea uutta tyttöä. Ne haukkuu mua huoraksi, Arttukin, ja se masentaa mua, koska me oltiin niin läheisiä kaikkien niiden kanssa sillon keväällä. Tiedän et olin typerä kun hylkäsin kaikki mun kamut, mutta nyt eräälle kaverilleni tapahtuu ihan sama juttu. Poikajengi ”palvoo” häntä ja kahta ärsyttävää siskosta. Miten mä saan mun suhteeni poikajengin kanssa takaisin???? Auttakaa!! Kiitos. Tää asia on mulle tärkeä, se sotkee kaiken. On tuskaa mennä joka päivä kouluun, kun mun entiset parhaat ystävät on siellä ja hengaa ärsyttävien pettureiden kanssa. Tyttö, jota he hyysäävät, on isotissinen. En tiedä, mitä voin tehdä ilman, että he suuttuvat minulle lisää.

Hepsu

En oikeen tiiä mitä pitäis sanoo .. yritä rohkeesti puhuu niille pojille, jos se auttais. puhukaa välit selviks ihan face to face.

Nimetön

Suhteet muuttuu. Jos ne haukkuu sua eikä selvästikään kaipaa seuraasi, niin etsi uusia kavereita. Ei kannata haikailla sellaisten ihmisten perään, jotka vaan haukkuu ja kuolaa isorintaisten tyttöjen perään.

Kerää itsetunnon palaset ja jatka eteenpäin, murrosiän aikana suhteet muuttuu jyrinällä, eikä niitä kannata mitenkään loputtomasti itkeä, vaikka tietysti sureminen on sallittua :)

Vastaa aiheeseen: Ongelma!!! Auttakaa, PLIIIS!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top