Siirry sisältöön
tyttö 15vee

Mulla on pieni ongelma.. [Osa viestistä poistettu – MLL Ylläpito] TOIVON ETTÄ TÄN VIESTIN KATTOIS TAI VASTAIS EES JOKU MULLE! ei kirjepalveluunkaa voinu lähettää, oli ihsn täynnä, [Osa viestistä poistettu] vaikka tää onki tämmöne viesti jota ei vois julkasta, mutta mää haluan että joku antais mulle ohjeita mitä mun kannattais tässä tilanteessa tehä :(

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei ”tyttö 15vee”,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa. Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Mistä apua? –osiosta (www.mll.fi/nuortennetti/mista_apua).

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun (www.mll.fi/nuortennetti). Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Lisäksi voit käydä tutustumassa Nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”Aikuisen apua” – teksteihin.

hmph

Olisin auttanu jos tietäisin mikä ongelma… Valitettavasti viestistä on poistettu suurin osa… Kai sun kantsii sit soittaa tohon juttuu :)

Vastaa aiheeseen: ongelma

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top