Siirry sisältöön
Girl-96

Hei olen 17v tyttö ja minulla on ongelma. Olin tuossa hetki sitten poikakaverini isän häissä ja sielä oli koko suku. kun viralliset toimitukset oli saatu alta pois, alkoivat ”jatkot” joissa tarjottiin runsaasti alkoholia, ja kuten kaikki tiedämme, siinä vaiheessa kun ihmiset alkavat humaltua, heistä paljastuu uusia puolia.
Sen minä sain huomata ihan itse kun ensin poikaystäväni joi itsensä niin huonoon kuntoon, että vietti koko loppuillan/yön vessassa oksentamassa, ja tottakai tyttöystävän roolissa olin hänestä pitämässä huolta. Mutta ikävä kyllä en ollut ainut, vaan poikaystäväni kummisetä(35v), joka myöskin oli erittäin humalassa, oli ahtautuneena samaan vessakoppiin, jossa meitä oli siis siinä vaiheessa 3!
Ja hetken päästä tunsin kuinka poikaystäväni kummisetä alkoi ”kouria” takapuoltani. Ja koska poikaystävälläni on hieman hermojensa hallinnan kanssa ongelmia, niin en viitsinyt siitä mitään isoa numeroa tehdä, vaan siirryin vain pois niin ettei hän enää ylettänyt minuun, mutta aina hän siirtyi lähemmäs ja taas lähdin pois ja sama kaava jatkui n. 2 tuntia ennenkuin meille tultiin sanomaan että taksi on pihassa.
No taksissa meitä oli 8 ihmistä, takapenkillä minä, poikakaverini joka nukkui ja tämä kyseinen kummisetä. No minua jo siinä vaiheessa iltaa väsytti ja nukahdin siihen taksin takapenkille ja jossain vaiheessa heräsin siihen että tämä kummisetä yritti suudella minua ja samaan aikaan toinen käsi taas kouri takapuoltani! Ja nyt kyllä kerroin tästä jo poikaystävälleni mutta en tiedä kuinka asian saisi selvitettyä, ja mitä minun pitäisi tehdä! En haluaisi että poikakaverillani menisi välit poikki kummisetänsä kanssa tuon asian takia ja haluaisin itse selvittää että muistaako tämä kummi koko tapahtumasta mitään, vai olenko ainut joka muistaa koko juttua. Mutta poikaystäväni ei anna minun ottaa asioista selvää tai hänen sanojensa mukaan en saisi sekaantua koko asiaan enää…
Joten kertokaa mitä minun pitäisi tai kannattaisi tehdä, koska olen ihan hukassa ja hämmentynyt!

MLL Ylläpito

Hei,

asia selvästi vaivaa sinua paljon – eikä syyttä. Poikaystäväsi kummisetä on tehnyt ehdottoman väärin koskiessaan sinua ilman lupaasi. Kenelläkään ei ole oikeutta kajota toiseen ihmiseen ilman lupaa ja tuo sedän toiminta luokitellaan seksuaaliseksi häirinnäksi/ahdisteluksi. Miten poikaystäväsi on ajatellut sitten selvittää asiaa, jos ei halua sinun ”sekaantuvan”? Voisitko puhua poikaystävällesi siitä, että asia vaivaa sinua tosi paljon ja haluaisit, että ottaisitte yhdessä asian puheeksi kummisedän kanssa? Entä vanhempasi, voisitko puhua asiasta heille?

Sinä et ole tehnyt mitään väärää ja tuollaisesta kokemuksesta on tärkeä saada puhua jonkun kanssa, jotta se ei jää vaivaamaan sinua. On mahdollista, että kummisetä ei itse edes muista kunnolla humalassa sinuun kohdistamaa käytöstään ja toivottavasti on ainakin tosi pahoillaan ja myöntää toimineensa todella ikävästi. Humalassa oleminen ei ole mikään tekosyy tai puolustus toisen ahdistelemiseen, joten sinulla on täysi oikeus asian selvitykseen.

Jos haluat puhua asiasta lisää, voit soittaa nimettömänä ja luottamuksella Lasten ja nuorten puhelimeen 116 111 (puhelu on maksuton).

Vastaa aiheeseen: Ongelmallinen kummisetä, AUTTAKAA

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top