Siirry sisältöön
really girl

Kuten otsikostakin voi päätellä, unelmana olisi hampaiden valkaisu. Mua pilkataan usein keltaisista hampaista, vaikka monella muullakin on yhtä keltaiset. Onko mitään niksejä vai pitääkö kääntyä valkaisun puoleen?

Valkaisuttaminen maksaa sika paljon ni varmaan kotikonstit käytttöön. Mitä maksaa? Miten toimii? Vinkkejä? Haluan valkoiset hampaat ku kohta en kehtaa hymyillä ku niistä aina huomautetaan…

huolipallo

Kai tiiät et hampaat on luuta, ja luu ei oo koskaan puhtaanvalkosta, vaan se on sellasta luonnonvalkosta, kellertävääki? Muista harjaa hampaat (varmaan muistatki) koska jos plakkii on paljon niin se saa hampaat näyttää keltasilta. Ja eiks niit oon myynnissä jotai valkasevia hammastahnoja?

Muista olla ylpee itestäs kaikkine puolines :)

Sarkku

Jos jollain on ihan vitivalkoiset hampaat, ne eivät ole aivan terveet. Terveet hampaat ovat hieman kellertävät. Mutta jos hampaasi ovat mielestäsi ihan selvästi keltaiset, voisit kysyä neuvoja hammashoitajalta tai hammaslääkäriltä. Kiusaajien takia ei kyllä kannata valkaisuttaa hampaita, jos se on kerran hirveän kallista. Jos sinua vielä kiusataan hampaittesi takia, voisit kertoa siitä koulukuraattorille tai vanhemmillesi. Kannustaisin sinua kertomaan siitä jollekin aikuiselle, sillä kenenkään ei ole hyvä olla kiusattuna. :-)

Vastaa aiheeseen: Ongelmana keltaiset hampaat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top