Siirry sisältöön
Trans jätkä ihminen suomesta

Ne jotka kattoo mun nimee sillee ”öhh wait wha-”, ni se oli ainoo mikä mul tuli mielee lmao :))

Oks tääl jossai päi maailmaa muitaki lgbtq+ ihmisii? Ois mukava tutustuu i mean oon aika lonely ihminen.

Ja kysymys #1 Jos joku teistä on trans mtf tai ftm, ni miten te pärjäätte dysphorian kans i mean mitä teette et ois mukava olla? Joo bindaaminen on siihe kai hyvä, muttaku mutsi ei suost ostaa mulle binderiä vaik antaisin sile ne rahat ja mun kortti o laitettu sillee etten voi tilaa ite mtn netist niin iso ongelma seki.

Mut ughh oon ahistunu kiddo, ja koulussaki ei juma kaikki tulee kattoo mua taas nii oudosti ku oon yksi jossai nurkas haha. Ja sit tunnit ahistaa mua ku en tiiä nauraaks ihmiset mulle vai jollekki omalle jutulleen ja et oonks luokan rumin tai isoin(yk what i mean).
Ja et mitä ne mahtaa miettii must ja arveleekoha jotkut et oon trans jajaja näit kyssärei voi vaa mmiettii.
Ja ainii viime vuon koulus äikän tunnil, luettii jtn tarinaa ja siin oli joku ihmine ryöstäny kai jtn ja ne ei tienny et oliks se mies vai nainen ku ryösti ku ei kerrottu ni sit ne veikkas et oisko se trans, ja sillo se meiä ope tuli siihe mu vieree ja laitto kätensä mun olkapäälle ja sano luokalt ”Mut voihan se olla trans” ja kaikki käänty kattoo mua ja punastuin ja olin mielessäni sillee ”ÄÄÄ MENE POIS”.
Oof ja jos tulisin kaapista mun luokalle, tai ne sais jostai tietää ni ignooraisko ne mua enemmä jos se on mahollista.
Mut tälläst randomii kirjotelen haha moikkah xd

Kata, verkk@ri

Moi!

Sinulla on tosi rankkoja juttuja läpi käytävänä tällä hetkellä ja on todella hyvä että kirjoitit niistä tänne nuortennettiin. Mä en ole kokenut samanlaista joten en sillä tavalla osaa olla vertaistukena.

Olen kuitenkin kokenut kiusaamista ja myös se on tuttu fiilis, että ahdistaa nauraako muut just mulle ja on usein vain yksin nurkassa ilman kavereita. Koin yläasteella paljonkin sitä yksinäisyyttä ja ettei kukaan oikeastaan edes välittänyt. Siltä se ainakin tuntui. Kaikki helpotti viimein lukiossa. En tiedä lohduttaako se sinua nyt, mutta toivon että voisit ajatella että joku päivä on vielä helpompaa kun nyt vain jaksat vielä taistella. Paljon voimia syksyyn! <3:Kata

15v tyttö

Sateenkaarinuoria on oikeesti ihan super paljon. Ite kuulun seksuaalivähemmistöön, mut en määrittele tarkemmin. Mul on myös tosi monta kaverii, jotka on lgbtq+ ja luultavasti muita sateenkaarinuoria löytyy myös sun koulusta tai harrastuksista. Ois toki kiva tutustua, mut täälä ei kai pysty jakaan yhteystietoja. Jos haluut tutustuu sateenkaarinuoriin niin kannattaa kattoo onko sun lähiseudulla joku Setan nuorten ryhmä.

Vastaa aiheeseen: Ongelmat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top