Siirry sisältöön
metalhead

Oon 15 v poika harrastan musiikkia, kuntosalia ja lenkkeilyä oon noin 180 cm pitkä [osa tekstistä poistettu]. haluaisin löytää mukavan tytön jonka kanssa vois vietteää aikaa. On
vaan pieni ongelma siinä että oon kristillisessä koulussa (on ihan hirvee paikka) ja sieltä en varmaan tuu löytämään ketään;(en oo oikeen uskossjaakaan. Kuuntelen metallia ja pukeudun myös aika hevisti minkä takia monet jotka ei tunne mua kovin hyvin pitää mua saatananpalvojana ja pelkää mua jäätävästi (hevarit ei oo kristittyjen suosiossa). Ite tykkään hevari tytöistä(ei välttämätöntä) mutta niitä on turha kristillisestä koulusta etsiä. Vieressä on ihan normi ylä-aste, josta ihan varmasti löytyisi mun makuun olevia naisia mutta en oikein uskalla mennä juttelemaan kenellekään. Vois olla helpompaa jos en olis kristillisesdä koulussa:)

.t

Vaihda koulua, jos auttais

Melkeinhevarityttö

Mä en kestäis olla kristillisessä koulussa sekuntiakaan. Vaikutat todella kivalta tyypiltä, mee vaan puhumaan jollekin tytölle. Usko pois, me tytöt tykätään hevaripojista ;)
Sinuna vaihtaisin koulua. Eihän hevatin kuulu olla kristillisessä koulussa! Oon törmännyt pariin hevariin meiän koulussa ja niitäkin haukutaan saatananpalvojiksi, vaikka ne ei todellakaan niitä oo. Zemppiä! :D

Nimetön

En Ny oikeen tiie tost et kristityt ei tykkäis hevareist. Mut joskus hevariki voi olla uskos (paitsi jos juo ja polttaa ja pukeutuu aika ”rajusti”) Mut Kyl varmaa löydät jonku tytön joka tykkää hevareist. :)

Vastaa aiheeseen: ongelmia naisten löytämisessä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top