Siirry sisältöön
Laura

Joo elikkäs:
Mä oon ollu ihastunut tosi pitkään yhteen poikaan. Hän ei ole luokallani, mutta rinnakkaisluokalla ja meillä on kaksi yhteistä kurssia, joilla sitten olemme tutustuneet. Aluksi kumpikaan ei uskaltanut puhua toisilleen, mutta poika kuunteli aina tarkkaan kun puhuin kuvataide kurssilla eräälle kaverilleni. (istumme samassa pöydässä) Pari viikkoa meni niin että poika vain kuunteli ja vilkuili minua, sitten hän uskaltautui liittymään minun ja kaverini keskusteluun, mutta ei pitkäksi aikaa. Kuitenkin viikko viikolta poika alkoi jutella kanssani aina vain enemmän ja lopulta huomasimme että meillä on todella paljon yhteistä ja kuvataide kurssit menivätkin sitten jatkuvana keskusteluna, eikä kumpikaan meinannut saada mitään aikaiseksi. Yleensä keskustelimme vain kurssien ajan, emme koskaan keskustelleet niiden ulkopuolella, mutta hiljalleen poika alkoi jutella kanssani myös kävellessämme rappusia alas ja lopulta hän saattoi minut aina ulos asti ja jäi keskustelemaan kanssani. Sitten alkoi käytävillä moikkailu jne. ja nyt hän tulee aina seuraani kun vain mahdollista. Olen alkanut miettiä että pitääköhän poika minusta? Minusta tuntuu että näin olisi… Mutta ongelmana tässä on että poika liikkuu vihamiesteni seurassa (hän tosin itse ei asiasta tiedä)… Tuo on se ainoa ongelma mutta minä olen myös huolissani siitä mitä muut ajattelisivat jos meistä tulisi pari, sillä kaverini haukkuivat hänet epäsosiaaliseksi p****ksi joka ei välitä muista pätkän vertaa, ja meidän koulussamme erilaisia ihmisiä aletaan kiusaamaan… Me kaksi olisimme erilainen pari, sillä poika on suurin piirtein pituiseni, mutta minä olen aika pyöreähkö… Poika on todella laiha ja urheilullinen, lisäksi hän pystyy mahtumaan vaikka matkalaukkuun jos niin tahtoo (hän on todella taipuisa ja istuu aina hyvin pienessä tilassa). Olisimme siis aika huvittavan näköinen pari jos olisimme yhdessä…. Mietin myös että kuinka uskallan kertoa hänelle tunteeni? Ja mistä voisin varmistua että hän pitää minusta? Olen kiitollinen vastauksistanne! :)
Ps. Olemme molemmat 15-vuotiaita.

Naikkonen

Elämä on liian rajallinen ruvetakseen elämään toisten mielipiteiden mukaan. Kiusaaminen on toki todella ikävää ja väärin, mutta ei kannata sen pelossa jättää poikaa joka saattaa olla todella hyvä kumppani. Ja mitä niihin haukkumisiin tulee, niiden totuutta ei voi tietää. Eikös poika ole ollut ihan mukava sinulle? Kannattaa enemmän luottaa omaan kokemukseen tyypistä kuin muiden puheisiin. Et kertonut näistä vihamiehistä mitään, mutta mielestäni kannattaisi kysyä häneltä, että tietääkö hän näiden tyyppien suhtautuvan sinuun huonosti. Hänen on hyvä tietää teidän kireistä väleistänne.

Valitettavasti ainoa keino varmistua siitä että hän pitää sinusta on kysyä suoraan. Muussa tapauksessa kyse on pelkästä tulkinnasta. Oletteko tavanneet koulun ulkopuolella? Jos ette, niin tehkää niin. Jos juttunne tuntuu sujuvan niin voit joku kerta, kun pidätte hauskaa yhdessä, niin popauttaa vaan yhtäkkiä esim. jotain ”Tiekkö, musta sä oot aika komee” tai mitä ikinä sanoisitkaan. Voi olla että poika ei ole valmistunut vastamaan ja vähän häkeltyy. Muista myös että jos hän tarvitsee aikaa keksiä vastauksen, niin sitä kannattaa antaa. Hänen täytyy ehkä miettiä omia tunteitansa sinua kohtaan. Onnea matkaan :)

Vastaa aiheeseen: Ongelmia ongelmia…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top