Siirry sisältöön
joku

koulussa opettajat pelkää mua ja suurin osa oppilaista myös [viestistä poistettu osa]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Juki

Minulla on sellainen ongelma että minua alkoi 8.luokan alussa pyörryttämään hirveän pahasti. Minulta jäi koulunkäynti siihen 8. luokan alkuun. Vaikutti kukaan ei uskonut minua pyörryttämään hirveästi koulussa tunneilla. Minä sain tämän pyörryttämisen takia 9. luokan lopussa todistuksen merkinnällä Mukautettua opetussuunnitelmaa noudattava opetus. Jos tuon toden asian näin niin vapaudunko tästä?

Vastaa aiheeseen: ongelmia perheessä ja koulussa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top