Siirry sisältöön
Minä vain

Oon 8 luokalla, mun luokalla on yks tyttö josta en tykkää enkä tuu sen kanssa toimeen. Hän kuitenkin haluaa olla minun kaveri ja ihmettelee ja kyselee kokoajan että mikä mulla on ku en halua olla sen kaveri enkä oo samanlainen kuin ennen.. Miten saan hänet uskomaan ystävällisesti sanoen että en vain tule hänen kanssaan toimeen?

kamu

moi! sun ehkä pitäis yrittää olla sen tytön kaa, koska kuka tietää vaikka se ois oikeesti kiva? mä olisin sun tilanteessa tosi ilonen koska mun seuraan ei ihmiset tunnu haluavan tulla

Nimetön

Minusta sun pitäis vaan kertoo rehellisesti, ettet enää vaan tuu hänen kanssaan toimeen samalla tavalla kuin aiemmin. Älä paukauta sitä vasten hänen naamaansa ilkeästi, mutta selitä että on ehkä parempi ettette väkisin yritä jatkaa ystävyyttänne. Itselläni kävi vähän samantapainen tapaus, paitsi että minä olin se joka ihmetteli, miksei mun kanssa haluta olla. Mut sitten suljettiin porukan ulkopuolelle ja yritettiin vaivihkaa vieroittaa joukosta, mutta loppujen lopuksi olisi ollut parempi, jos asiantila olisi vaan suoraan sanottu mulle, niin kaikki osapuolet olisivat säilyneet vähemmillä kärsimyksillä.

Vastaa aiheeseen: Ongelmia…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top