Siirry sisältöön
Pöö-koira

Tai oikeestaan 163,7 mut mä sanon 164.

🍓Mansikka🍓

Emt jos oot vast 13 niin kyllä sä varmaan vielä kasvat :)

I am very dumb 😌

Ei tietenkään oo. Mä oon myös 13, mutta sua yli viistoista senttiä lyhyempi, enkä mä muutenkaan ikinä ymmärrä, ONKO SILLÄ NYT MITÄÄN VÄLIÄ? Toiset on pitkiä, toiset lyhyitä, mitä sitten? Everyone’s unique! 🫶🏻✨️

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Oon 15v ja oon lyhyempi!!! ;D
Ciaó!

Rapu

Ei todellakaan. Mielestäni tuo on aika keskiverto pituus minun luokallani. Pituus vaihtelee ihmisen ja geenien mukaan, mutta ei, 164cm ei ole lyhyt :) (Jotkut aikuisetkin ovat vain 165cm tai jotain, joten ei hätää ;) Olet täysin normaali!)

Näköys

Itse olen 13 ja olen nyt 167cm pitkä välillä ärsyttää tämä pituus kun tuntuu että on noloa olla pidempi kuin jotkut luokkamme pojat toisaalta taas koulussani on yksi saman ikäinen poika joka on ns häirikkö oppilas ja tämä on vain noin 150cm pitkä

Suonjar🌈

Ei oo lyhyt, oon sua melkee 10 cm lyhyempi ja oon 13. Oot mun isääkin pari senttiä pidempi.

Pöö-koira

Mulle sanottiin, että en kasva enää!😭 oikeesti haluisin olla pidempi kuin tää! Ja siihen on monta syytä. Monessa ohjelmassa, jossa on 3 naisnäyttelijää, niin miksi aina sitä pisintä pidetään kauneimpana? Oikeesti mä en jaksa enää miten voisin kasvaa pituutta!

Pöö-koira

Hei. Kyllä mä kasvan vielä. Oon vasta 13, ja äiti sano että kasvan vielä ainakin 170 senttiseksi. Joten mun kommentit on aika turhia, koska tuolloin en vielä tiennyt.

Ps. Mun 8v sisko on 12v pitunen…

Vastaa aiheeseen: Onko 164cm 13v lyhyt?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top