Siirry sisältöön
dramalama(🏳️‍🌈)

Eli siis oon lähiaikoina alkanut ajattelee et oon läski(kohta 12 paino n.40kg) ja mä tiiän etten oo. Kuitenkin mä yritän olla syömättä, mut slti syön koska pelkään et joku huomaa. Toivoisin ettei mitään terveystarkastuksii ois, koska jos oisin laihenpi(en kyl varmaan oo) niin sen huomaa.
Haluun olla max tän painonen. En painavampi.

Mun paino on tullut silleen hiljaa, että kakkosella olin joku 31-32kg. Sitten mulle on tullut yhtäkkiä painoa joku melkein 10kg lisää, ja oon niin järkyttynyt tästä. Mitä voin tehä… Kuitenkin mun äiti huomaa, se ei anna mun ees tyyliin kirjottaa omassa huoneessa, koska katon niitä vitun älylaitteita. En haluu yhtään enenpää ongelmii en jaksa. Mä en vaan jaksa. En varmasti ees laihdu, mut yritän silti, ja jos onnistun, en tiiä mitä teen. Pitäiskö sit lopettaa?Vai jatkaa ja yrittää laihtuu lisää. Pelkään et menkat alkaa ja oon kuullut et jos on anorektikko niin ne ei ala/loppuu. Mut äiti ei voi olla siit moksiskaan, kun sen menkat alko joskut 14-15vuotiaana.

Pointti on se, et mitä mun pitää tehdä? En jaksa puhuu kellekään aikuiselle, HALUUN VAAN VERTAISTUKEA, eli toivon ettei ketään muu kuin joku alaikäinen vastaa tähän.
Tiiän et se kaikki aikuisten tarjooma ”apu” on sittä että ”lopeta sitte laihduttaminen” enkä mä voi. Sit mä lihoon.
Kiva jos jaksoit lukee tännekin asti. Voitko auttaa, jos sulla on kokemusta?

moms spaghetti 🇺🇦

mulla on ollut luultavasti jonkin sortin syömishäiriö:/
mä aloin jo joskus kakkos kolmos luokalla kattomaan itteeni, että oisin ylipainoinen vaikken ollut.
noh, vähän yli vuosi sitten aloin laihduttaa, en enää IKINÄ laihduttaisi koska se oli hirveetä.
söin vähemmän, liikuin paljon jnee..
olin laihtunut joku 5-6 kg ja se saatiin terveystarkastukses tietää(se oli syyskuussa 21)

äiti säikähti sitä ja tällästä, iskä kans, no yritin sitten saada painoo takasi ja sain, oon nykyään saanu joku 2-3 kg takas :) mutta tämän ns anoreksian takia masennuin, niin älä missään nimessä laihduta! muista että oot kaunis tollaisena kun sä oot, ja sun ei ikinä tarvi muuttua❤️❤️❤️!

oot tärkee <3, muista se :)

PuShEeN

Ittellänin ei oo koskaan ollu mitään anoreksian tapaista, mut kuulostaa kamalalta!! 😳😪

dramalama(🏳️‍🌈)

Kiitti paljon:)

tytteli

mulla on ollu vähän sama ongelma. mä pidän itteeni aika lihavana ja inhoon kehoani ja ihailen kaikkii laihoja. mut sit tykkään ruuasta niin paljon et syön. ja samalla ku syön haukun itteeni ja inhoan et syön. sit mua inhottaa näyttää esim mun reisiä. tätä on niin vaikee kirjottaa. ku inhoon itteeni ja ajattelen itestäni tosi rumasti ja haluisin laihduttaa mut sit silti en pysty siihen koska rakastan ruokaa, joka tosin vähän inhottaa mua nykyään. ainii, ja sit mun kaverit vertailee painoaan ja ne painaa joku kymmenen kiloo mua vähemmän ja on mua pidempii ja ne saattaa huijata mut silti. okei mulla on ehkä isommat rinnat ja oon lihaksikkaampi mut anyway se inhottaa.haluun lopettaa tän ja tiiän et se on väärin mut en pysty.

sulle sanoisin että tsemppiä, et oo ainut! sä oot hyvä just tollasena ja muista, lihas painaa enemmän kuin rasva. ja joo tiedän toi on maailman rasittavinta mut silti. ja sit jos et pysty heti syömään sillein tosi roskaruokaa yms, ni voit syödä silti vaikka terveellisesti, ja se ei oo sama asia kuin laihuttaminen. ja murrosiässä keho muuttuu ja esim vatsan alueella kuuluu olla enemmän rasvaa. sä selviit! ja yritä mä tiedän et se on melkein mahotonta mut sun täytyy jaksaa ja sä jaksat, joten pyydä apua!!!

Vastaa aiheeseen: Onko anoreksiaa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top