Siirry sisältöön
Moi

Hei. Oon 160cm pitkä tyttö, jolla on painoa 70kg. Urheilen päivittäin, mutten laihdu. Yleensä kun puhun urheilusta, ihmiset toteaa jotain et ”no oothan sä vähän lihava”, tai muuta. Oon pitkään toivonut että sairastun anoreksiaan, ja tiedän että se ei oo ihan normaali ajatus. Toisinaan mä näännytän itteeni, toisinaan ahmin. Mua on haukuttu läskiks koko mun elämä, jopa mun oma suku. Mä ite en nää itteeni mitenkää lihavana, sillä mulla on vyötärö paljon ohuempi kun taas rinnat/lantio. Kuitenkin noi haukut ahdistaa mua ja musta tuntuu ettei kukaan koskaan tuu kelpuuttaan mua.

Kun mä näännytän itteeni, laihdun sen 3kg. Kuitenkin kun taas syön (ihan normaalisti) niin lihon sen heti takasin. Kun mä taas ahmin, mun paino ei edes nouse. Multa löytyy rasvaa navan alueelta niin että kun meen makaan sivulleen, navan alueelle tulee n. kahden nyrkin kokonen pallo. Tää aiheuttaa myös sen, että istuessa tulee ”makkara” jonka ansiota mun housut tuntuu tosi epämukavilta. Lisäks tätä rasvaa löytyy sisäreisistä, aina tohon polven kohtaan asti. Muualla rasvaa ei olekkaan, mutta nää on niin kriittisillä alueilla et ihmiset ilmeisesti näkee mut sen takia läskinä.

Mitä mun pitäis tehdä? En jaksa tän enempää liikuntaa kun mitä jo nyt teen, ja syömättömyys on hirveetä.. Silti tuntuu, että kaikki inhoo mua mun ulkonäköni vuoksi. En tunne oloani hyväks muiden seurassa, kun ajattelen että ne vaan miettii kuin lihava oon. Jotkut niistä jopa kuittailee mulle, että ”no sulla ku tota massaa on”, tai ”Ei luulis sulla olevan kylmä, kun sulla löytyy tota ihraa”.

Ite tosiaan tunnen itteni hyväksi, mutta kukaan muu ei tunne. Oon lähes aina yksin ja tää alkaa jo ahdistaan mua. Kuitenkaan en uskalla ite alottaa kontaktia, sillä kaikki aina sanoo jotain mun koosta, enkä jaksa sitä enää. Mitä pitäis tehä?

tiedän tunteen :)

Jos sä tunnet ittes sopivaksi niin ei sun tarvitse laihduttaa. Suurin osa ”ylipainosta” tulee ruokavalion takia. Joillakin on vaa enemmän esim.lihaksia painavampi luusto jne. Musta tuntuu et jos näet itses hyvän painoisena nii sä sitä myös olet:) Ja jos yrität laihdutta niin syö iihan normaalisti, äläkä näännytä itsees se ei oo terveellistä. Jos laihdutat niin kannattaa esim. Vähentää epäterveellisiä ruokia kuten kaikki sipsit ja karkit, kannattaa syödä vaan sen verran kun tarvitsee. Ja myös sekin vaikuttaa että syö säännöllisesti ja välipalat yms. Mun mielestä oot sopivan painoinen! Älä välitä muiden sanoista ne on vaan niin epävarmoja ipainostaan että ne kokee tarvetta haukkua sua! Voimia sulle
~13-vuotias tyttö :D

Vastaa aiheeseen: Onko haluni laihduttaa turha?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top