Siirry sisältöön
Tyttö joka on 012

Oon miettiny et onko yks poika ihastunut muhun?

Kerran se tuijotti mua koko bussi matkan. Olimme silloin menossa liikkaan koulun kanssa. Koulumme on siis väistötiloissa ja koululla ei ole liikkasalia. (en siis itse nähnyt kokoajan häntä) Olin kyllä nähnyt vilaukselta kun poika tuijotti mua. Eli siis, kun oltiin menossa syömään sen liikkaa tunnin jälkeen ja kävelin ruokalalle
( koulusta ruokalaan on 500m) poikien takana niin pojat ei vissiin tajunnu et oon siinä niitten takana ja sit ne oli sille joka oli tuijottanut mua et sä tuijotti Millaa koko bussimatka (mun nimi ei oo Milla) suu auki.

Kyseinen poika tuijotti minua myös, kun oli koulu uintia. Olin siis vain uimassa ja hän oli uimassa vastaan ja hän tuijotti minua.

SORI KUN NIIN PITKÄ VIESTI

Juu

Ööno ihastumis experttinä voisin sanoa että saattaa olla ihastunut toki maailmassa on sellasiakin jotka jostain syystä vaan tyijottaa.
Kantsii mennä suoraan kysymään et miks tuijotat sillon ku sen pojan ympärillä ei oo muita ihmisiä. Jos se sanoo et se tykkää susta nii sanot vaan suoraan et sori en tykkää susta(jos siis et tykkää siitä tyybästä) jos se vastaa kieltävästi eli ei muka tuijota ja koittaa poistua tilanteesta nii sanot sille et näit sen tuijottavan.
Koita tässä keskustelussa päästä tavallaan niskanpäälle ja hymyile vähän että tää tyybä jää ”noloks” nii se ei kantele opelle tai kavereilleen.😎
Toivottavasti autto!

Hyvää kevättä ja tsemppiä♡

Tyttö joka on 012

!Tilanne päivityysss!

Eli siis tänään pojat oli sillee et tämä kyseinen poika olisi ihastunu yhteen tyttöön joka ei oo meiän koulus.

Vastaa aiheeseen: Onko hän ihastunut??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top