Siirry sisältöön
onneton

Olen ollut ihastunut yhteen poikaa vuoden verran mä en näe tätä kovin usein ku se asuu kauempana ja käy eri kouluu se vain harrasta samaa ku mä .en oo varma tykkäks tää poika musta ku se aina joskus kattoo mua sillee oudosti sit se puhuu mulle aina jotain ihanpientä ja tulee istuu mun viereen bussis vaikka sen paikka on jossain muual ja sit se kyl myös koskee muhun joskus ihan tahalaan tai sis muka vahingos mut sit se kyl pyörii hirveesti monen muun tytön kanssa olla sen kaa mut en oo yhtää varma et onk se ihastunut muhun ja et miten mä kertoisin sille mun tunteista auttaakaa joookooo!!!

Nimetön

Kuulostais siltä, et tuo poika on ihastunut suhun. Ainakin merkit kuulostaa siltä:)! Seurusteleeko hän niitten muiden tyttöjen kaa? Jos ei, niin heidän kanssaan hengaaminen ei välttämättä tarkoita mitään sen syvempää. Mut tiiän kyllä miltä se tuntuu, olin aivan raivona, häpeissäni ja masentunut kun eräs ihastukseni jutteli yhden tytön kaa, vaikkei se ees loppujen lopuks ollut mitään!!

Voisit kenties itsekin yrittää välillä hakeutua hänen seuraansa, näin osoitat vastaavasi hänen tunteisiinsa. Varo kuitenkin olemasta liian hyökkäävä, minulle kävi niin että eräs poika piiritti minua. Hän tuli kavereidensa kanssa istumaan bussissa lähelle, pari kertaa samaan ruokapöytäänkin… Hän pyysi loppujen lopuks mun numeroa, annoin sen hänelle ja pyysin vastineeks hänen numeroaan. Se sitten säikäytti hänet jotenkin perin juurin, ja jutusta ei sitten tullut mitään. Joten poikia kannattaa käsitellä mitä hienoimmilla silkkihansikkailla, he voivat olla tosi arkoja:). Ja jos hän tuntuu säikkyvän, tasaa hieman tilannetta olematta hakeutumatta niin tiiviisti hänen seuraansa ja antamalla hänen taas lähestyä sua.

Onnee kovasti sulle ja tsemppiä koko sydämestä!!!:D

Vastaa aiheeseen: onko hän rakastunut

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top