Siirry sisältöön
16v poika

Olen siis 16v poika ja syksyllä kun alkoi koulut nii meidän koulussa on yksi poika josta oon kiinostunut ja se musta olisin valmis aloitamaan suhteen mut en tiedä mitä kaverit aattelee et rupeeko ne kiusaamaan tai haukkumaan yms ja mites vanhemat sit hylkääkö ne nää mua pelottaa eniten kun tuntuu et en saa olla mitä haluun ja jos täällä on homoja tai bi nii kertokaa miten teidän kohdalla kävi olisi kiva kuulla ja saada apua et pääsin helpolla ja silei et ei tuu haukutuksi tai kaverit hylkää yms yms ja kun mua on kuitenkin kiusattu koko perus koulun ajan miten tässä olisi järkevin toimia

Ylpeä.bi.gurlu

Moikka! Oon siis ite bi tyttö ja ymmärrän sun tilanteen niiin hyvin. Oon vasta hiljattain myöntäny itteleni et oon bi, mut sisällä oon tienny aina. Ensinäkin lgbtq+ yhteisö on ihan yhtä normaali kuin hetero seksuaalisten yhteisö. Kumpikaan ei ole toista arvokkaampi tai avottomampi. Jos ystäväpiirin menetys stressaa, sinulla ei selkeästi olekovin hyviä ystäviä. Tietysti me kaikki haemme hyväksyntää sekä arvostusta, mutta jos kaverisi eivät hyväksy sinua, sinun on selvästi aika siirtyä eteen päin. Lupaan että löydät varmasti uusia samanmielisiä ystäviä myöhemmin elämässäsi :) Perheesi on tukiverkkosi ja heidän tehtävänään on tukea sinua elämäsi varrella, joten heille uskoutuisin ensimmäisenä. Jos kaapista tulo jännittää, voisit ensiksi selvittää tältä pojalta (Josta olit alkanut tykätä), jos hän olisi todella valmis suhteeseen.Tämän jälkeen voisitte kertoa vanhemmillesi yhdessä? Voisit myös koittaa tiedustella perheesi suhtautumista lgbtq+ yhteisöön. Ite en oo vielä tullu kaapista, koska ootan täydellistä ihmistä jonka kanssa tulla ulos. Tsemppiä sulle ja kaikkea hyvää! Muista että sussa ei oo mitään vikaa! ;)

16v jätkä

Hei,
Ensinnäkin pakko sanoa että on upeaa miten olet alkanut pohdiskella seksuaalisuuttasi ja toivon todella että sinun ja ihastuksesi kiinnostus on molemmin puolista.
Itse olen siis pan/homo ja koen seksuaalisuus vähemmistöjen normalisoituneen näitten lähi vuosien aikana.
On vielä toki joitakin homofoobisia yksilöitä ja niitä joilla kestää sulatella asiaa mutta uskon että perheesi ja kaverisi ottavat asian ihan hyvin ja hyväksyvät sinut.
Siinä voi kestää ehkä jonkun aikaa mutta se on sen arvoista.
Jos kaverisi eivät hyväksy sinua tiedät etteivät he ole sinun arvoisia sillä vaikutat ihan huippu tyypiltä eikä seksuaalisuutesi vaikuta mitenkään persoonallisuutesi.
Suomessa on nykyään harvinaista että vanhemmat hylkäisivät lapsensa seksuaalisuuden tähden mitään en voi tietenkään sata prosenttisesti luvata sillä en tunne vanhempiasi saati heidän ajatusmaailmaansa.
Vaikutanpa passiivis agressiiviselta tässä viestissä haha no kumminkin tsemppiä sinne!

Emt

Joo, se on ihan normaalii. Ite oon bi, mut en uskalla tulla viel ainakaa kaapista. Sama ongelma ku sul.

Vastaa aiheeseen: Onko homo tai bi ihan normaalia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top