Siirry sisältöön
Tyttö010

Siis mä oon kokenut koko ala-koulun aikana fyysistä että henkistä kiusaamista. Sitä on tehty niin monella tapaa, etten enää oo voinu luottaa kehenkään.. ( Toisin sanoen minut huijattiin yhteen asiaan ja olin sen jälkeen kiusaajien kohde tasan hirveimmät 15 minuuttia elämästäni ) toi oli siis YKS miljoonista kerroista milloin mua on kiusattu

Mun luokka myöhemmin vaihdettiin kun uskalsin kertoa muille. Ja nyt mun uudessa luokassa yks tyttö haukkui mua et oon muka joku nörtti ja Emo vaan koska mulla oli YKSI päivä vaatteet kaikki mustia ( eli mustat farkut ja huppari ) Ekaks en välittänyt mut se jatku niin paljo et tää kyseinen tyttö meni tekee suunnitelman mun entisen kiusaajan kaa ja nyt hänkin alko yhes vaihees kiusaa mua. En oo puhunut hänen kanssaan nyt kuukauteen ja pari päivää sitten pyysi anteeksi. En halua antaa anteeksi. Tää kyseinen tyttö TIESI mitä olin käynyt läpi JA SILTI teki näin minulle!! Hän lähetti mulle viestiä et oon muka ”ihanin henkilö kenet on ikinä maanpäällä nähty ja ois todella hirveää menettää jonkunlainen kuin minä.” En mene enää ansaan. Sillä olen jäänyt siihen jo tarpeeksi monta kertaa. En anna IKINÄ kenellekään anteeksi kuka kiusaa minua. Sillä olen kokenut sitä niin paljon ja olen kuullut sanan ”anteeksi” 10000 kertaa etten jaksa enää sitä antaa. Joten mitä mieltä te ootte? Onko itsekästä? Teenkö väärin kaikesta kokemastani huolimatta?

Galluuppi

Omasta mielestäni ei ollenkaan.
Olen itsekkin mennyt paljosta läpi ( esim. Huutelua, julkista nolaamista, tönimistä, ja kaiken huippuna otettiin netistä munakuva ja vaitettiin se olevan minun) ja en ole vieläkään antanut kyseisille henkilöille anteeksi.
Kaikkein ärsyttävintä siinä on se että yksi heistä on nyt päättänyt koko vyyhdin selvittämisen jälkeen että hän on minun kaverini ja yrittää esittää että mitään ei olisi koskaan tapahtunut.
Ps. Henkilölle kuka tarkastaa nämä. En tarvitse apua tai mitään koko homma on selvitetty
(Mainitsen vain koska olen nähnyt niitä siirretty aikuiselle hommia aika paljon ja osa omasta mielestä pienemmästä syystä kuin tämä)

Vastaa aiheeseen: Onko itsekästä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top