Siirry sisältöön
010 tytsy

Hei<3
Jos on jotain kysyttävää ihmissuhteista, voit tulla kysyy multa:)
En kuitenkaan lupa että tulee parhaimmat vastaukset
Hyvää kesää<3

Näköys

Mä tarvin apua ja nopeesti oon ite 09 tyttö tänään loppuu koulu kello on noin kuusi aamulla ja tosiaankin oon kutosella ja mun ihastus on vitosella kun meidän koulu on aika pieni niin meidän luokat siis vitonen ja kutonen on yhdistetty eli ollaan tutustuttu jonkin verran ja ollaan ihan ok kavereita ja tänään me tullaan ehkä näkemään viimeistä kertaa mietin että pitäiskö mun sanoa jotain vai pitäiskö mun odottaa mun synttäreille jotka on nyt krsä loman alussa jonne olen ihastukseni kuysunut mun piti kutsua samalla muitakin poikia kun olisi ollut epäilyttävää että olisin kutsunut vain hänet ja tosiaan hän ehkä tietää ihastumisestani kun kerroin sen kaverilleni ja hän kertoi ihastukselleni en oikeastaan ole kaverilleni vihainen mutta olisi odottanut ihastukseltani muutakin kuin hyi
Tosiaan olen koulussa vähän kuin luokan pelle tai muuten vain outo aloitin sen jo pienenä mutta nyt isompana olisin toivonut että olisin vain nuormaalisti kun se hölmöiliän leima on nyt jäänyt kaikkien muistiin

Vastaukset mahdollisimman pian kun ei kauaa aikaa enään ole kertoa tunteidtaan ja tosiiaan ei asuta lähellä toisiamme

010 tytsy

Ymmärrän
Kannattaa kertoa vaikka ottaa hänen snäppi tai numero ja sen välityksellä alkaa tutustuu, sit jos tilanne etenee voit kysyä häntä joskus vaikka ulos tai vastaavaa.
Jos tilanne menee oikein pitkälle nii voit kysyy jopa treffeille

Toivottavasti oli apuu:)

Näköys

Mulla on huomenna tai varmaan tämän viestin julkaisun jälkeen ne mun synttärit on jo menneet mutta aijon kertoa hänelle synttäreilläni mutta jos se ei onnistu niin viestillä niiden jälkeen sillä siinä ei ole enään mitään menetettävää jos emme tule enään näkemään

pelkkä E koska nimimerkkiäni muutetaan jatkuvasti vaikkei se ole nimeni

Mietin jos tekisin ihan keskustelun mutta näin tämän ja ajattelin että no ihan sama.

Erosin entisen tyttöystäväni kanssa 2020 syksyllä vain parin-kolmen viikon seurustelun jälkeen. Hän ei omien sanojensa mukaan ollut valmis suhteeseen ja halusi palata kavereiksi, minä tietenkin hyväksyin sen koska mitäpä muuta olisin voinut. Olin oikeasti rakastunut ja se todella sattui. Annoin mielestäni itseni surra ja päästä yli. En kuitenkaan ole se jälkeen enää ihastunut kehenkään uuteen, kun ennen ihastuin usein ja palavasti.

Nyt olen taas alkanut ajatella häntä. Hän oli luokallani, mutta koulu päättyi ja kukin jatkaa tästä nyt omaan suuntaansa. Käsittääkseni haimme samaan kouluun, mutten ole varma. Yhteinen kaverimme kertoi tämän minulle, sillä emme oikeastaan edes juttele nykyään vaikka ennen suhdetta olimme hyvät kaverit.

Suunnittelin jopa että päättäreissä menen tunnustamaan hänelle, että tunteeni eivät ole mihinkään kadonneet vaikka siitä on melkein pari vuotta. Unohdin kuitenkin suunnitelmani. Vähän aikaa sitten näin unta hänestä, kuinka olin hänen kanssaan ja halailimme ja kerroin hänelle juuri sen, mitä olin suunnitellut. Olin unessa niin onnellinen ja aamulla kun tajusin, että se oli vain unta, itkin.

Minulla on edelleen hänen numeronsa ja voisin ottaa yhteyttä, mutta en tiedä, pitäisikö. Se vaikuttaisi oudolta, koska emme tosiaan ole juurikaan puoleentoista vuoteen jutelleet ja viimeisimmät viestit välillämme on käyty sinä iltana, kun hän jätti minut. En myöskään haluaisi viettää tätä kesää itkien, jos hän ei tunnekaan enää yhtikäs mitään minua kohtaan. Enkä haluaisi tuottaa hänelle pahaa oloa siitä, että hän joutuu jo toistamiseen torjumaan minut. Toisaalta en saa rauhaa ajatuksiltani. Haluaisin edes kokeilla vielä viimeisen kerran. Se tunne, mikä minulla oli unessa, haluan kokea sen vielä hänen kanssaan. Hän teki aloitteen kun suhteeseen päädyimme. Hän sen myös lopetti. Nyt olisi ehkä minun vuoroni. En vain ole enää varma mistään.

Okei, aika pitkä viesti ja ehkä olisi pitänyt tehdä vaan suosiolla se keskustelu. Saatan oikeastaan tehdäkin jos huvittaa. Kiitos ja anteeksi.

):

Moi! Oon 12-vuotias tyttö. Mun luokalla on yks poika josta tykkään ja tiedän että se tykkää musta koska ollaan viestittely. Laitetaan joka ilta toisillemme öitä♥️ ja aamulla huomenta♥️ En tiiä että ollaanko me yhessä vai mitä? Mutta nyt ku on kesäloma niin en oo nähny sitä ollenkaan ja mulla on sitä tosi kova ikävä. Haluisin nähä sitä mutta en kehtaa laittaa sille mitään että nähtäiskö. Mitä mä voisin tehä?
Kiitos jos vastaat te ja yritätte ymmärtää♥️

010 tytsy

E, vastaus:
Kannattaa ottaa yhteyttä kyseiseen tyttöön askel kerrallaan, eli ekaks voit laittaa sille vaik Moi, haluuks nähä jossain kohta, jos sopii.
Sit jos hän vastaa myöntävästi voitte sopia ajan ja paikan Mis nähä.
Jos teistä tulee taas hyviä ystäviä, voit parin kuukauden päästä sanoa sille tunteistasi(tsemppiä toivottavasti autto)

): vastus:
Tiiän, olen ollut melkein samassa tilanteessa.
Mut voisit laittaa sille jotain esim pystyks jutella videopuheluu ja jos se sopii nii voisitte jutella voitte olla vaikka totuutta ja tehtävää, voit videopuhelun lopus kysyy et pääsetkö huomen ulos tai vastaavaa(tsemppiä ja toivottavasti autto)

Näköys

😫😫😫😫😭se vastas mulle vaan ok🤢
Mitä mä teen 😭😭😭❗️

):

En vieläkään oo kehannu sanoo sille pojalle mitään😥😧Ois liian noloo laittaa sille mitään viestii
Mutta kiitos kuitenkin avusta 010 tytsy❤️❤️🥰

Vastaa aiheeseen: Onko jotain ihmissuhde kyssäreit?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top