Minä

En tiedä voiko tätä laskea kiusaamiseksi mut kuitenki. Ollaan oltu esim. Historian tunnilla kahoottia ja ku oon pudonnu pois top 5 mun luokan pojat on alkanu hurrata, viikko sitte matikan tunnilla ku oli kaksoistunti ja välitunti välissä joku oli kääntänyt mun läppärissö näytön ympäri( tehtiin siis netissä tehtäviä) enkä tietenkäö osannu kääntää sitä takasin ja pojat vaa hymyili vieres ja sit pari päivää sitte taas kerran matikan tunnilla kun yks poika sai vetää kahoottia kun opettajan piti kattoo myös jotain toista luokkaa samaan aikaan nii ku pääsin siin toiseks se poika poisti mut sen kavereiden kanssa sen takii et olin toisena. Ei se musta kyl kovin kivalta tuntunu mut joo. Voiko tää johtua siitä et mulla on yli ysin keskiarvo(en haluu kertoo tarkkaa)

Hanna opiskelija

Tsemppiä!

yypeet

Kyseessä on selvästi kiusaamista. Ei ole enää hyvän huumorin rajoissa. Tapahtumat toistavat itseään ja porukalla on selvästi tarkoituksena saadaa sinulle loukattu ja paha mieli. Kannattaa kertoa asiasta, jollekkin luotettavalle aikuiselle tai opettajalle, koska tuo ei ole oikein sinua kohtaan. Tsemppiä!<3

Joku vaa

No siis. Mun luokalla ei ikinä oo kiusattu, mutta on kirjoitettu mun nimi ja pelattu ihan surkeesti tai kirjoitettu mun lempinimi ku siin ei voi olla kaks samaa nimee. Mut must tuntuu et kannattais kertoo ja yrittää päästä niitten ”niskan päälle”. Sori e osaa auttaa paremmin mut ooks niinku suosittu ja ooks muute poika vai tyttö koska jos oot tyttö ne yrittää iskee sua ja jos oot poika ne on ääliö ja kateellisia sulle. :)

🥑avocado🥑

No ei sitä koskaan voo tietää. Pojat on poikia. Älä välitä ne jonnet haluu vaan ärsyttää. (Tiiän tunteen) <3

-tsemppiä ja mukavaa syksyn loppua!<3

Minä

Oon siis tyttö en mielestäni ainakaa oo suosittu

Minä

Haluaisin sillee kertoa jollekki mutta 1. Sit mun luokan pojat tietäis et oon menny kertomaa 2. Mun kaveri on koko ajan vähätelly vaa ”ei se mitää oo” ja ”älä ota nii tosissas”

lissus

Mua ite kiusataan esim yks tyyppi muistelee kun kaks vuotta sitte vahingos löin säbämailalla silmäkulmaan ja aina kun se näkee mut se on silleen että pyydä anteeks :(

Lilli, Opiskelija*

Hei Minä!

Kyllä tuo menee jo kiusaamisen puolelle. Täällä onkin jo annettu hyviä neuvoja eli asiasta olisi hyvä kertoa aikuiselle esimerkiksi opettajalle. Mutta ymmärrän tuon pelon, että kyseiset pojat saisivat tietää, sillä itselläni on kokemusta vastaanvanlaisesta tilanteesta omilta alaa- ja yläasteajoilta. Olisiko siulla mahdollista sanoa asiasta niin, etteivät pojat saa tietää? Pyytää esimerkiksi opettajaa jonkun tunnin jälkeen jäämään siun kanssa juttelemaan tai laittaa esimerkiksi Wilma-viestiä? Onko teillä koulussa nuoriso-ohjaajaa tai jotain muuta ohjaajaa tai kuraattoria, jolle voisi ihan viestiä laittaa tai sitten omat vanhemmat?

On myös kurjaa, että siun kaverit vähättelevät tilannetta, sillä jokainen meistä on yksilö ja kokee asiat eri tavalla. Jollekin tuollainen mainitsemasi toiminta voi olla huumorin rajoissa, mutta siulle se ei selvästi sitä ole, mikä on täysin hyväksyttävää. Olet jo rohkea, kun tänne asiasta kerroit. :)

Vastaa aiheeseen: Onko kiusaamista

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.