Siirry sisältöön

onko kukaan 14-16 v täällä harrastanut seksiä!!!

15 TYTSY

onko kukaan teistä harrastanut vielä seksiä 14-17V:T haluaisin tietää koska kaikki vain kehuskelevat olleensa sängyssä mutta onko kukaan ollut oikeasti kertokaa rehellisesti jos haluatte ei ole pakko vastata koska aika henkilökohtaista kuitenkin itse en ole mutta poikaystäväni painostaa koko ajan…

Nimetön

oon 14v poika, en oo harrastanu seksiä. haluaisin kyl ja panettaa mut en silti olis viel oikeesti valmis siihen :D

Joku

Moni noihin ikäryhmiin kuuluvista henkilöistä valehtelee. koska murrosikäisillä ihmisillä hormonit vaikuttavat PALJON, on ihan ymmärrettävää että jätkät haluavat seksiä jonka takia he väittävät että he ovat harrastaneet seksiä koska se tekisi heistä jotenkin cooleja. Jos et ole valmis seksiin, älä harrasta sitä! se joko vahvistaa suhdetta tai heikentää sitä.

15v

minä en ole edes koskaan pussaannu ketään :D

John

TÄÄ ON MUN THREAD!!!!!! Hakkaan teiät kaikki täs aiheessa, oon 18v ja ei oo ikinä tullu seurusteltua saatikka mitää seksuaalista kenenkää kanssa. Kuvitelkaas kuinka mua vituttaa kun parhaan ystävän tyttöystävät ihastuu muhun (ja pahimmassa tapauksessa myös ite..)

Joku

Mä olen 18 itsekkin että älä itke et ole ainoa (okei mulla on tyttöystävä mutta ei ole ollut seksiä)mut ymmärrät varmaa mun pointin.

-96

Täälläkin (kahden kuukauden päästä) 18-vuotias, joka ei ole harrastanut seksiä.

Ei sitä pidä kiirehtiä, eikä tällasissa asioissa kannata huolehtia siitä että kun kaverit sanoo niin minunkin täytyy.
Jos poikaystävä painostaa, sanot vaan tiukasti että ei onnistu. Hormonit ehkä hyrrää, mutta sä kuuntelet ite itteäs, eikä kannata alistua vaan siks että poikaystävä haluais.

Älkää ihan oikeasti kiirehtikö tällaisten asioiden kanssa!

Nimetön [osa tekstistä poistettu]

Ite oon 14v 13vuotiaana halut alko kokoajan tekee mieli panna mutta en tiiä miten sanoisin jollekki et tuu panee…. kun ei oo mitää suhdettakaa haluan vaa kovasti panna runkkaan kerran aamulla, 2kertaapäivällä ja kerran illalla oon myös laiha vaikka syön ihan sikana [osa tekstistä poistettu] ja [osa tekstistä poistettu] seisoessa vaa 10cm ni ei viitti ees kysyy..

14 v tyttö

Olen ensimmäisen kerran kun olin 13 pari vuotta vanhemman pojan kanssa. Kyse ei kuitenkaan ollut mistään painostamisesta vaan halusin itse uteliaisuudesta ja halusta kokeilla. Eka kerta oli kiva se vaan täytyy tapahtuu henkilön kanssa johon luottaa ja joka kohtelee hyvin ja hellästi ottaen huomioon neitsyyden. Pidin seksistä paljon!! Ja sen takia harrastan sitä nykyään useinkin 3 eri petikumppania löytyy ja vähitellen alkaa oppimaan mistä itse pitää ja kuka sopii parhaiten. En ole niitä kuitenkaan jotka kulkevat kehuskelemassa ja mainostamassa. En häpeä todellakaan vaan vastaan rehellisesti kysyttäessä mutta mainosta sitä sillä se on tyhmää ja kakaramaista. Harrastan seksiä ja seurustelen vain vanhempien poikien kanssa sillä koen olevani paremmin samalla alloonpituudella heidän kanssaan ja ehkäisy on pillereinä ja kortsulla.

Poika

Nnoup

anonyymi

oon 13 enkä ole harrastanut seksiä enkä vielä olisi edes valmis sellaiseen touhuun eli jokainen tylillään ja omaan aikaansa

Nimetön 12-15v.

En ole. Eikä semmoisilla asioilla ole mikään kiire. Semmoset suunnitelmat ehtii toteuttaa sitenku ku on valmis.

16wee

Joo en ole, mut en aattele et mul on siihen mikään kiire 8D Hoidan eka tänhetkiset murheet ja bailut pois, seksi ja sen harrastaminen ei oo mulle mitenkään tärkeä asia tällä hetkellä.

kaduttaa

Olen 16 ja olen harrastanut seksiä, mutta viimeisin kerta kaduttaa, sillä tein sen 25vuotiaan kanssa…

Azzie

Poikaystäväsi ei tosiaan saisi painostaa, eikä seksiä pidä harrastaa ellei se tunnu oikealta. Jos itse ei ole valmis, sitten ei ole, ja hyvä kumppani kunnioittaa sitä.

Itse harrastin seksiä vasta yli 18- vuotiaana, enkä edelleenkään juurikaan välitä koko aktista.

Vastaa aiheeseen: onko kukaan 14-16 v täällä harrastanut seksiä!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top