Siirry sisältöön
Outolintu

Mä olen 13-vuotias tyttö. Kaikki mun frendit ja muut on jo menettäny neitsyytensä ja omistaa poikaystävät sunmuut ja musta tuntuu että oon ainoo, jota kukaan jätkä ei oo ees vilkassu kahta kertaa. Tulee vähän orpo olo ja muo pelottaa, että kukaan ei tuu kiinnostuu musta pitkään aikaan.

Joku

siis hei sä oot vasta 13! mä en tiiä et onks sen ikäset viel ylä asteelkaa. sul on viel elämä edes, älä tuthaa pidä kiiret. kiinnostuksii tulee ja menee kunnes sä sit joskus löydät se jonku.

Poika, pian 13w

Jooh, kävis kyl. Sama mullakin, paitsi et oon poika. Missä päin asut? Paikkakunta siis.

Minävaan :)

Ei kannata menettä neitsyyttä 13 vuotiaana, ei se oo sen arvosta… :/

17 vuotias tytsi

Ei todellakaan kannata menettää neitsyyttä ollessa 13. Mä tein sen virheen, ja nykyisinkin harmittelen asiaa. Ja mä muuten lupaan sulle, se seksi ei oo nii hienoo kun muut väittää. Se on oikeestaan tosi noloa ainaki alussa, punastelua ja erittäin kiusallista, koska ollaan nii nuoria. Lisäksi kaikki sun kaverit jotka väittää harrastaneen seksiä, tuskin puoletkaan oikeesti on. Saattaa olla että heitä on koskettu vähän navan alapuolelle, ja he liioittelevat juttua. Nimittäin näin muutaman vuoden vanhempana voin sanoa, että monet tytöt ja pojat on myöntäneet valehdelleensa seksikokemuksensa ollakseen ns ”haluttavampia”. Todellisuudessahan mitä aikasemmin neitsyytensä menettää, sitä enemmän ihmiset nyrpistää nenäänsä kuullessaan sen. Ei oo cool menettää neitsyyttään noin aikasin, paitsi ehkä teini yhteisössä. Mieti asiaa suuremmalta kantilta. Haluutko oikeesti menettää sen jollekkin just 13 vuotta täyttäneelle lippa vinossa kulkevalle jätkälle, jos voit säästää sen aikuiseks asti jollekkin, joka sen ansaitsee, ja sen kaa haluut jakaa neitsyytes? Sillon myös ehkä osaa asian paremmin, kun noin 13 vuotiaana. Nimittäin kuten sanottua, se on tosi kiusallinen tapahtuma mistä on vaikea nauttia, kun se tekee vähän kipeetä, saattaa alkaa kikatuttaan ja joku voikin olla ällöä, eikä toinen osaa kiihottaa sua oikein, kun et välttämättä itekkään tiedä mikä sua kiihottaa. Sitten kun ton ikäsenä se poika saattaa vielä kailottaa kaikille miltä näytit alastomana ja että hän on saanut sua. Se ei varmasti ole mukavaa.

Eli oikeasti monikaan sun ikäsistä ei ole menettänyt neitsyyttään, vaan he valehtelevat tai liioittelevat. Ne jotka puhuvat totta, saattoivat oikeasti inhota tilannetta ja olla noloina, ja jopa voivat katua sitä.

Sä teet kuitenkin omat valintas. Kannattaa silti miettiä asiaa vähän enemmän. Jos nyt annat neitsyytes mennä kuin vessan pöntöstä, mitä siitä voi koitua? Pahimmillas voit joutua raskaaksi. Eikä mitään koskaan pitäis tehdä kavereiden yllyttämänä, vaan omasta tahdosta. Koska nyt sulla on se asenne, että ”no muutkin on tehny joten munki pitäis”, niin ihan varmasti myös tulisit katumaan sitä. Eikä kukaan koskaan tuu tietään oletko neitsyt vai et, joten ihan rauhassa vaan ja odota pidemmälle! :)

tytteliini 16v.

Joo… No mä oon siis 16 vee tyttö ja mullakaan ei oo koskaan ollu poikaystävää, ei oikeestaan ees poikii kavereina. En tiedä, oonko vielä oikeen kiinnostunu pojista… En oo menettäny neitsyyttäni, en todellakaan vielä. Ja oon täyttäny siis marraskuussa 16…

omituinen höpöttäjä

joo, ei kannata vielä todellakaan huolestuu :) ite oon 17v tyttö enkä oo koskaan seurustellu :)

Vastaa aiheeseen: Onko kukaan kiinnostunu musta?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top