Siirry sisältöön

Onko kukaan kokeillut nettideittailua alaikäisenä???

J [nimimerkkiä muutettu]

Oon nyt ysiluokalla mut en tykkää omanikäisistä pojista. Onko kukaan täällä kokeillut nettideittailua vai voiko niitä käyttää alaikäisinä? Löysin aika hyviä vinkkejä mut en mitään siitä vonko deittailla netissä alaikäisenä.

⭐🔷️Kristallienkeli🔷️⭐

Kyllä mun mielestä voi. Onnea!

A [nimimerkki muutettu]

Kyl nettideittailuu kannattaa kokeilla jos silt tuntuu. Mut siinä täytyy ol tosi varovainen! Jos alkaa vähänkää epäilyttää et tää tyyppi ei taida olla ihan niin kiva mitä väittää niin kannattaa estää melkeinpä heti. Pitää muistaa oma turvallisuus. Mitään alastonkuvia ei kannata lähetelöä yhtään kenellekkään. Ja kannattaa tarkistaa aina sen ihmisen somet sun muut että onko se oikeesti sen ikänen mitä väittää jne jne. Kuulostaa ehkä vähä äitimäiseltä tää mun vastaus mut ite menin 13v nettiin ja sain karuja kokemuksia mitä en ikinä toivois kenellekkään.

Olkaa varovaisii netissä! <3

Älä mihinkään tinderiin mee äläkä ala tapailla aikuisia ihmisiä vaikka kuinka kuvittelisit olevas oman ikäsjä vanhempia. Snäpistä tai vaikka yubon kauttahan voi tutustua alaikäsenä ja se on ihan laillista, tinderit yms on ihan syystäki tarkotettu vaa yli 18v

Vastaa aiheeseen: Onko kukaan kokeillut nettideittailua alaikäisenä???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top