Siirry sisältöön
the Emilia

mä olen..oon siis uskovainen 15v nuori ja siit on vaan jotain noin puoli vuotta aikaa..rukoilin sillee ihan normisti jostain asiasta ja sit pidin hetken taukoo kosk alko väsyttään..ja sit se tapahtu! Kuulin kovan ja matalan miehen äänen ihan korvien juuresta ja säikähdin! mut tajusin heti et se ei voinu olla mikään ihmisen tuottama ääni, kosk se oli niin lempeä,syvä,huolehtiva ja niin maaginen ääni! sen oli pakko olla Jumala tai joku enkeli! mun isosisko ei kuullu mitään vaik me nukutaan samas huonees! se oli outoo ja en tiedä mitä se sana merkitsi mitä se mies ääni sanoi..jos jotain kiinnostaa niin vastatkaa ja voin kertoo mikä se sana oli ja muuta..;)

Eetu

No kuule en ole =) T: eetu

Smolle

Kiinnostaa kyllä se sana.

The Emilia

No se sana on ”OURIN”..en tiiä mitä kieltä tai mitä se meinaa tai silleen ja oonko kirjottanu sen ees oikein, kosk tolleen sen ainakin kuulin..ja mä aion ottaa siitä vielä selvää! ;) oon kans kuullu heleän naisen äänen sanovan jotain, melkeen samoihin aikoihin kuin tuon miehen äänen..se oli jännää! :))

pikapika

ööö en oo kuullu XD

bella34

No ei varmana ole.Aattele hei

bella34

Mitäköhän se tarkoittaa?

Pikapika

joka asiassa sama juttu, jos teet liian kauan, tuut hulluksi.

The Emilia

No ensinnäkin sun varmaan pitäis olla uskossa ja sulla olla OIKEESTI VAHVA usko..;) mut se oli tooosi jännää!!! Nyt joku tulee kuitenki koht väittää et ei Jumalan ääntä voi kuulla kukaan tavallinen tallaaja, mutta minä itse uskon että se tosiaan oli Jumala ja ehk se naisen ääni enkeli. Uskoo ken uskoo tän mun stoorin! :))

the emilia

Ja joo must tosiaan tuntuu et oon mielisairas…:((

15v tyttö

Uskon sua. Uskon että Se on Jumalan ääni tai enkeli. Uskon Jumalaan
ja miksi tuo ei voisi olla mahdollista? Ei oo pätevää syytä.
Ja kun mä olin jotain 7-8 vuotias ja heräsin yhtäkkiä keskellä
yötä eikä väsyttäny Nii näin enkeleitä. 3 enkeliä meiän etupihalla, ne oli sellasia vaaleita kirkkaita enkelin muotosia hahmoja. Ei pelottanu yhtään.

the Emilia

mielenkiintosta..enkeleitä? oikeesti? kui siistii!! mut ei oo kivaa ku ei mul ei oo ketään oman ikästä kaverii joka ois uskos ja jonka kans voisin jutella näist..:( mut onneks en oo ainoo joka kuulee ja näkee hengellisisä asioita vai miksi niitä nyt kutsutaan..:) ja näist voi jutella tääl mll:ssä!

hah

No siis et voi kylläkää sanoa etta uskon pitää olla vahva että tuollainen kuuleminen olisi mahdollista. Kyllä Jumala on puhunut monille ateisteillekin ja tunnen muutaman ateistin jotka ovat kääntyneet uskoon koska ovat nähneet enkeleitä.

The emilia

aijaa.no niimpä..hyvä juttu! ;3

tyttö 9lk.

Uskon tuon jutun, äitini ei ole mikään harras uskovainen, mutta hän on kuullut enkelin puhuvan hänelle kahdesti. Kerran, kun äiti oli ajamassa autolla pimeässä kotiin niin enkeli oli varoittanut äitiä ja käski ajaa rauhallisesti. Äiti teki niin, ja hyvä että teki koska vähän sen varoituksen jälkeen äiti näki edessäpäin kun hirvi meni tien yli. Ilman varoitusta olis voinu tulla hirvikolari. Uskon myös tuon äitini jutun.

Vastaa aiheeseen: onko kukaan kuullut Jumalan puhuvan oikeesti?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top