Siirry sisältöön
14 v tyttö

Tietääkö kukaan jotain sellaista paikkaa missä nuoret voisi tutustua ja ehkä alkaa tapailla? Olisi oikeasti kivaa jos nuorille olisi joku Tinderin kaltainen mutta sellainen jossa kaikki varmasti olisivat nuoria. Sellaista tuskin kuitenkaan on kun se tavallaan kielletään laissa. Aikuiset kun yhdistää nuorten seurustelun lähes automaattisesti hyväksikäyttöön ja seksiin. Onko muut ajatelleet samanlaista?
Olen 14-vuotias tyttö jolla on vaaleanruskeat hiukset, suuret vihertävänsiniset silmät ja pituutta melkein 160 senttiä. Tuntuu että ketään poikaa ei kiinnosta vaikka ei siitä ulkonäköä voi syyttää. Harrastan golffausta ja laskettelua juoksen viikossa metsässä noin 44 kilometriä. Rakastan pikkukoiria ja romaaneja. Lempisarjani on Greyn Anatomia. En itse tietenkään osaa sanoa onko persoonassani jotain vikaa olen ulospäinsuuntautunut mutta en ylienerginen. Kaverini sanovat minuk olevan hyvä kuuntelija ja ongelmien ratkaisija. Voiko pojat samalla kertoa miltä heistä kuulostaa?

Melkein 13 poika

Joo semmonen sivusto ois kyl hyvä, mutta ka ku ee nii ee

tyttö 14v

No siis ite ainakin käytän yubo nimistä sovellusta, se on niiku tinder mut siel etitään kavereit ja siel on 13-17 vuotiait

Vastaa aiheeseen: Onko kukaan miettinyt samaa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top