Peppa big

Eli oon tomboy ja mua kiusataan siitä koulussa mut en niinkään välitä vaan esim jos mua sanotaan rumaks sanon et kato peilii tai tälleeee niin onko täällä muita tomboyta????

OmenaPerunamaassa

Moi! Mäki oon tOmbOy :DD
Eli öö siis tyttö joka tykkää poikamaisista jutuista minun ymmärtäen? XD mut siis JES, vihdoin jokin muukin! Harmi että sua kiusataan, musta on ihan typerää kiusata toisen tyylin takia! Tsemppii sulle! :))

c:

JAAS! Oon aatellu et ite oon aikalilla tomboy koska tykkään tosi paljon poikamaisista jutuista ja vihaan esim. mekkojen ja hameiden käyttöjä. Musta siinä ei oo mitään järkee et sua kiusataan siitä ja oon ite aatellu et leikaan tosi lyhyen tukan. Onko sulla snäppii? Ois kiva tutustuu. c:
(ei oo tietty pakko kertoo)

13typy

Moroo! Mäki oon, mä tykkään poikamaisist jutuist ja näytän iha jätkält (lyhyt tukka) ja siihe mus on toki viel päälle vähä sateenkaaren värei. Mua ei kiusata mut musta vaan tuntuu ulkopuoliselta ja erilaiselta ku muut tyypät melkein kokoajan. Harmi jos sua kiusataan. Muista olla oma ittes aina! Tsemiiii!!

Vastaa aiheeseen: Onko kukaan muu tomboy??
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.