Siirry sisältöön
Hämmästyttävän mahtava nimimerkki lukee tässä

Hei,

Olen 14-vuotias (2008 syntynyt) tyttö, ja olen jo melko pitkään miettinyt, että haluaisin alkaa harrastamaan jotain. Olen harrastanut pesäpalloa, balettia ja hetken pienenä jalkapalloa.
Nykyään yleisurheilun juoksulajit kiinnostavat sekä hieman salibandy.

Mietin kuitenkin, pystyykö enää näin vanhana pärjäämään missään? Harrastushan aina pitäisi aloittaa joskus 6-vuotiaana, jos siinä haluaisi pärjätä. Taitaisin aina olla se huonoin ja hitain. Haluaisin kuitenkin elämääni ”jotain”. Siis menoa, ja ehkä kehoon treeniä.
Tykkään todella paljon juosta, ja vuosi sitten juoksin Cooper-testissä 2300 metriä ja piip-testissä 65 kierrosta. Olen lenkkeillyt nyt reilun kuukauden.

Mutta pärjäisinkö? Haluaisin kyllä. Ja plus-kysymyksenä vielä se, että voisiko joku asiantunteva kertoa enemmän yleisurheilusta, sen lajien lajittelusta ja minkälaista sitä on ollut harrastaa, jos olet harrastanut?

🍓Mansikka🍓

Kyllä mä uskon että pärjäisit. Mä ite harrastan yleisurheiluu ja sinne on tullu uusia ja kyllä ne sit selittää et mitä pitää tehä. Ja en oo ite hyvä missään lajissa melkeempä 💀.

Tyttö

Moiiiii

Minun mielestäni voi koska vain aloittaa minkä tahansa harrastuksen!!😘
Itse harrastin pitkään yleisurheilua ja kannattaa aloittaa jos haluat💜💜💜

🐛🤍

KOSKAAN EI OLE LIIAN MYÖHÄISTÄ. Susta ei välttis tuu mitään tähteä, mutta mitä se haittaa? Mäkin aloitin oman urheilulajini vuosi sitten, kutosella.

Suonjar

Tottakai aina voi aloittaa uuden harrastuksen. Ootko lukenu 84-vuotiaasta naisesta, joka sai mustan vyön? No, jos hän aloitti eläkeikäisenä ja pääsi niin pitkälle, mikset sinä voisi 14-vuotiaana aloittaa uutta harrastusta?

Spageli✨

en usko että on liian myöhäistä, jos se juokseminen sua kiinnostaa, niin anna mennä vaan :)

Vastaa aiheeseen: Onko liian myöhäistä aloittaa harrastus?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top