Siirry sisältöön
CRAZYdude

Kysynpähän vain: onko masturbointi noloa? Kertokaapa:
– kuinka paljon runkkaatte viikossa
– missä
– kenen kaa
– miltä se teistä tuntuu

Sillä haluan tietää, koska en ole ennen masturboinut.
Terveisin CRAZYdude :D

omena

Ei oo noloa, melki kaikki sitä tekee, muttei vaan puhu siitä. En mäkään puhu siitä, se on sellanen asia mistä puhuisin viimesenä. Ja niin ei oo mitää tarkkaa määrää paljoko viikossa, koska se vaihtelee, mutta keskimäärin varmaan 2 kertaa viikossa ja kotona yksin ja no se tuntuu hyvältä, koska se vapauttaa mielihyvähormoonia ja sit kai myös vähä laukasee stressiä.

yläkoululainen

Minusta itsetyydytyksessä ei ole mitään noloa, vaikka en kertoisi siitä kavereilleni. Masturboin kerran päivässä tai kerran kahdessa päivässä. Masturboin vessanpytyllä. En masturboi kenenkään kanssa, paisi itseni ja penikseni kanssa. Minusta on vaikea kuvailla, miltä itsetyydytys tuntuu. Aluksi, kun alan hankaamaan siitintä, fantasioin ja siittimessäni tuntuu kihelmöintiä ja se voimistuu, kunnes pari kertaa tuntuu siltä, että kramppaa ulospäin ja se tuntuu samalla sekä ihanalta, että pahalta. Sitten peniksen päästä valuu teelusikallinen spermaa ja peräaukkoni seudulla alkaa tuntua supistelua.Kannattaa kokeilla!

King Diamond

Itsetyydytys ei oo noloa, päinvastoin normaalia kuten naisen kans sängyssäki, ero vaan on että se on sooloilua, kummastaki nauttii kuitenki, tosin jossain mielessä itsetyydytys on jopa tervvellisempää ku naisen kans, ei voi saada sukupuoli tautia ja ei huolta kondomin käytöstä ja ehkäisee syöpää ja laukaisee stressiä. Naisen kans sängyssä se on yksityistä ja soolona sama juttu, yksityistä. Asia kuitenki otetaan nolona, se on virheellistä, itse sanoisin että se mikä vasta on noloa ni se että siihen reagoidaan nolona, koska ei se oo noloa, vaan just nimeenomaan normaalia.

Vastaa aiheeseen: Onko masturbointi noloa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top