Siirry sisältöön
Just somebody, anybody

Moi! Onkos tääl muit inter ja joustava sukupuolisii pan/bi tyyppei? Oon 12 ihan just 13 vuotias ja haluisin kamui ja juttelu seuraa. Oon alun perin tyttö, mut nykyää oon inter ja joustava, jos ette tiiä mitä ne tarkottaa, ni vaikka googlatkaa, lol. Juu mut moro. Tulkaa chattailee! (:

💐

Nyt on kyllä pakko sanoa yks juttu. Et tainnut tietää, mitä inter tarkoittaa. Se tarkoittaa sitä, että syntymässä sukupuoli on epäselvä, siis biologinen sukupuoli. Se ei ole kokemusasia. Monet intersukupuoliset ovat identiteetiltään joko tyttöjä tai poikia. Et voi olla syntymässä tyttö, ja nyt muka sitten inter. Olet joko syntymässä inter, tai ei ollenkaan. Tämä on vain tosiasia.

Ja toivoisin, että tämä viesti julkaistaisiin, koska haluan vain kertoa totuuden.

Haluaisin korjata ensimmäistä vastaajaa, on ihan mahdollista, että intersukupuolisuus selviää vasta myöhemmällä iällä. Intersukupuolisuus on kattokäsite lukuisille poikkeamille, joissa sukupuolielimet ovat ristiriidassa sukupuolikromosomien määrittämän sukupuolen kanssa. Nämä näkyvät eri tavoin eivätkä kaikki välttämättä ole ulkoisesti havaittavia. Jos esimerkiksi murrosikää ei kuulukaan tai muutokset ovat oletetulle sukupuolelle epätyypillisiä, saattaa kyseessä olla aiemmin piiloon jäänyt intersukupuolisuus. En suosittele olettamaan välittömästi aloittajan olevan tietämätön, et tiedä hänen tilannettaan.

Vastaa aiheeseen: Onko muit tälläsii tääl?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top