Siirry sisältöön
Minätässävaan

Mä oon nyt miettiny, että onko mulla joku ahmimishäiriö. Mä syön koulussa ja kotona hyvin, mutta usein jos mä oon yksin kotona nii mä alan vaan syömään kaikkee epäterveellistä. Esim tosi paljon siirappii sekotettuna kaakaoon tai karkkii jos on. Ja vaik ei ois mitää oikeita herkkui nii mä syön iha mitä vaa mis on sokerii.

Mä myös liikun aika paljon nii että mä en oo ylipainonen (enkä kyllä mitenkää laihakaa). Se ei vaa oo kivaa ku tuntuu et ei oo kontrollii omas elämäs.

Mä en viiti kertoo kenellekkää koska jotenki hävettää, nii onko jollain muulla tätä tilannetta?

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Minätässävaan,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

bansku

mul on semmonen en voi sille mitään se on noloo ku kaikki tuijottaa se ei ooo kivaa

ainakun mä meen syömään ni mä oo niin nolostunu ku kaikki tuijottaaa

t:banskuu

Menninkäinen

Joo mulla on ja mä yleensä vaan ahmin ihan huolella.
En haluu apuu koska oon jo saanu sitä ja en tee kyseistä käytöstä enään mut mulla oli pahimmillaan et jos sen saanu paskana päivänä mitää suuhun [Osa tekstistä poistettu.]
Mut joo… eipä mulla muuta (edelleen moderaattori painotan et olen jo saanut apua ja en enään koe näitä pakkomielteitä/käytöksiä)

Vastaa aiheeseen: Onko mulla joku ahmimishäiriö?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top