Siirry sisältöön
Ihan perus:)

Moi. Musta tuntuu jotenkin koko ajan että haluisin laihduttaa ja [osa tekstistä poistettu]. Mä oon huomannut että oon alkanu [osa tekstistä poistettu]. Onko mulla joku syömishäiriö? Oon myös miettinyt että voiko anorektikko itse ajatella olevansa sairas? Mutta jos mulla on joku syömishäiriö niin pitkälle se ei oo vielä edennyt. Mutta toisaalta pystynkö mä ite erottamaan missä vaiheessa se on? Oo ihan normi painonen ainakin toistaiseksi mut voiko nää oireet olla syömishäiriön alkua?

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Ihan perus:),

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Onko mulla syömishäiriö?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top