Siirry sisältöön
Kutosluokkalainen

(Kaikki nimet on vaihdettu)
Mua on kiusattu millon minkäki verran koko mun ala-asteen ajan. Se taitaa johtua siitä kun menin vuotta aikasemmim koluun(olen syntynyt huhtikuussa). Siis olihan mulla bestiksiä ja tälleen. Oli se yks johon olin tutustunut jo ennen eskaria. Hän oli paras kaverini vitoseen saakka. Koko vitosen ajan tämä kyseinen kaveri oli oudoksunut ja jopa vältellyt minua. Lopulta hän suuttui minulle niin typerästäkin syystä että kun en ottanut häntä mukaan shoppailemaan läheiseen kaupunkiin vaan erään toisen. No, saimme asian sitten selvitettyä mutta kuiteskin meiltä meni välit poikki. Nykyisin ei olla parhaita kavereita mut kuitenki puheväleissä.

Sitten joskus kolmosella meidän luokalle tuli uusi tyttö Satu joka asui sijaisperheessä. Nyt vitosen ja kutosen aikana meistä tuli parhaimmat kaverit. Kutosella tuli sitten vielä yksi uusi tyttö Siiri joka asui myös sijaisperheessä. Meistä tuli sitten kolme parasta kaverusta. Musta kyllä tuntui että mä olen se kolmas pyörä.
Kuitenkin Satu ja Siiri tapasivat aina leikkiä kustannuksellani. Esitin aina etten ottanut niitä tosissani vaikka todellisuudessa mua ärsytti hitosti. Kerroin tästä sitten heille mutta he sanoivat vain että ”älä ota sitä ittees”. Sitä he sitten aina sanoivat. Aina. Kerran sitten Sadun synttäreillä he olivat yöllä ottaneet mun puhelimen ja selaillut kaikki läpi. Kaikki henkilökohtaiset viestit ja kuvat. Ja aamulla kun heräsin mulle oli piirretty viikset. Ei muutes kivaa ollu. Suutahdin siitä sitten niille mun kavereille ja he sanoivat että ”mikä on niin henkilökohtasta ettet voi ees kertoo omille ”besuille”!” Sadun mielestä mä en muka haluis olla sen besu ja et mä vaan esitän et haluun olla sen kaa. Meillä oli välit poikki viikon kunnes päätimme unohtaa koko jutun.

Tätä kolmantena pyöränä olemista jatkui taas ja sain heiltä pelkkää huonoa palautetta miten juoksin hassusti, suitsin hevosta väärin ja ylipäätänsä siitä että heitä ärsytti se että puhuin. Kerran he sanoivat että olen ärsyttävä pelkällä olemuksellani!!! Kerran mä juttelin luokassa yhdelle luokkalaiselleni Jennille. Kysyin sitten Jenniltä että oonko mä ärsyttävä ihan vaa tällee et mä en tee mitää?(liittyi keskusteluun) Hän sanoi että en ole ja kysyi että kuka niin on sanonut. Sanoin että Satu ja Siiri. Niinan mielestä se ei ollu kivasti sanottu. Siiri kuuli sen ja kertoi Sadulle. Satu tuli valittamaan että kerron meidän kolmen/kahden välisiä asioita muille. Itse en ymmärrä mikä siinä oli meidänkeskeistä. Satu sitten suuttui ja pisti välit poikki. Siirin kanssa ollaan kuitenkin ihan hyvissä väleissä ja tälleen. Satu laittoi yhteen wa ryhmään pitkän teksin jossa luki mm. ”Teillä on varmaan sellainen kaveri joka on ilkeä jatkuvasti. Hän puhuu pahaa selän takana ja ei pidä salaisuuksia…” Lopussa luki että ”En aio enää tuhlata energiaani tällaiseen ihmiseen. Tiedätte varmaan kenestä puhun”. Kaikki tietää että kyseessä olen minä, vaikka Satuhan tässä se ilkeä on ollut!

Pelkään menettäväni hänet… Jos menetän Sadun kokonaan, menetän myös Siirin. Ja kun menetän Sadun, en voi olla muidenkaan luokan tyttöjen kanssa koska Satu on porukan ”pomo” enkä voi olla enää niiden kanssa koska Satu ei halua. Musta tuntuu että mussa on oikeesti vikana jotain kun ihmiset ei tykkää musta. Oom tosi seurallinen ja mä vihaan sitä kun kukaam ei oo tukemassa mua… Ei oo itserakasta jos haluu ees joskus ihmisiltä huomioo
[Viestiä muokattu]

Vastaa aiheeseen: Onko mussa jotain vikaa??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top