Siirry sisältöön
lätkätyttö

Olen nyt 13 vuotias tyttö. Olen harrastanut jääkiekkoa poika joukkueessa 4 tai 5 vuotiaasta 9 vuotiaaseen asti. Eli noin 4-5 vuotta. Haluaisin kuitenkin aloittaa sen nyt uudestaan, koska se on mielestäni sopiva laji minulle vaikka harrastankin nyt jalkapalloa. Ongelmana on kuitenkin se että en haluaisi harrastaa vuotta tai kahta vuotta nuorempien poikien kanssa vaan saman ikäisten koska siellä on hyviä kaveri poikiani ja meno on kovempaa. Onko minun siis liian myöhäistä aloittaa laji uudelleen ja yrittää päästä harrastamaan samanikäisten poikien kanssa ?

maanmatonen

Ei todellakaan ole liian myöhäistä! :)
Jos vaan lätkä kiinnostaa, niin siitä vaan sitten pelailemaan. Sinullahan on jo pari vuotta kokemusta lätkästä, niin luulisi, että sopeudut ”isojen poikien” mukaan pian. Siitä vaan meet mukaan, eiköhän se rupee luistamaan! C:

Nimetön

En usko, et on vielä liian myöhäistä, jos vaan et itse koe sitä vaivaannuttavaksi. Itse kävin yhden kevätkauden taitouinnissa itseäni parhaimmillaan puolta nuorempien kanssa, ja sitä paitsi he olivat aloittaneet jo syksyllä, joten kirittävää oli:). Kuitenkin se oli hauskaa, ja jos haluat pelata jääkiekkoa, suosittelen koettamaan:D. Jos se ei sitten tunnukaan enää hyvältä, voit aina lopettaa.

Tuula

Ota vaikka joku jääkiekosta kiinnostunut kaverisi mukaan (siis jos sinulla on sellainen) niin saatte tukea toisistanne jos joukkueeseen meneminen ujostuttaa. Tai sitten voitte yrittää löytää sinulle tyttöjoukkue, jonka harjoitukset olisivat sopivan matkan päässä teiltä. Tietenkin menisin sinuna kokeilemaan!

Eppu :3

Jos pidät jääkiekosta, niin mikä estää? Menet mukaan vaan ja jos et enää piittaa, niin ainahan siitä voi itsensä pois ottaa ;D

Vastaa aiheeseen: Onko myöhäistä ?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top