Siirry sisältöön
Mua pelottaa

Onko noloa/mahdotonta jos 11vuotias ja 17-18vuotias seurustelisivat?Itse olen 11 ja olen tykännyt jo 5kk KAHDESTA 18v pojasta.Olen pyytänyt kaverini kysymään heiltä juttuja ja olen itsekkin osoittanut kiinnostumukseni heitä kohtaan.Ensimmäinen seurustelee ja on seurustellut jo 2vuotta.Toinen on vapaa,ei siis seurustele.Olisiko siis mahdollista että voisin seurustella jomman kumman kanssa,kumpi Se olisi ja mitä veikkaatte onnistuisiko?

Poika 19v

Emt, ite seurustelen 14v kaa ja en koe sitä mitenkään noloks yms.
Mut jos et tiedä mitä he tuntevat sinua kohtaan, voi päätyä siihen et ”ei mitää mahollisuuksii, oot niin nuoriki, vankilaanha mä siitä joutusin” tilanteeseen ja se ei ole kivaa. Ite aattelin tolla tavalla kunnes tutustuin tähän 14v:n iha kunnol :)
Me jutellaa kaikest ja jaetaan tunteet keskenämme :) seksistäkin ollaan puhuttu mut oon sanonu sille monta kertaa et on pakko oottaa muutama vuos ja hän ymmärtää sen. (tyhmät suomen lait)

Mut siis toi suhde voi onnistuu, mut jätkä voi kyllästyä sun oottamiseen et kasvat jotta saatte tehäki joskus jotain ;) muuten se on linna reissu jätkälle jonka jälkee ainaki se kiinnostus loppuu

.

En usko, että on koskaan mahdollista. He tekisivät rikoksen jos koskisivat suhun seksuaalisessa mielessä, enkä usko että 11 ja 18 tulee mitenkään juttuun. Ihastuminen sen sijaan on ihan ok ja me kaikki ihastutaan itseämme vanhempiin todennäköisesti jossain vaiheessa elämää. Kuitenkin tosiaan tuon ikäisten seurustelu olisi hänen osaltaan rikos. Ja sellaisen rikoksen tekijän henkilön nimitys on pedofiili.

Muutenkin etenkin seurustelevaa ei kannata häiritä. Yleensä sellainen tekee pahan mielen kaikille, joten en suosittele tekemään mitään hölmöä. Todennäköisesti he eivät ottaisi asiaa tosissansa ja mitään ei tapahtuisi, mutta muista tämä myöhemmin elämässäsi.

Huomautan myös että olet vielä nuori ja ansaitset nauttia siitä. Aikainen sitoutuminen voi aiheuttaa paljon mielipahaa ja surua, ja jopa tuhota osan arvokkaasta ajasta. Olen itsekin ollessani 10 rakastunut monen 18vuotiaaseen. Pahimmillani haaveilin yli 30vuotiaiden perään. Ne olivat ihastuksia jotka menivät kyllä ohi, ja hyvä niin. Sitä ehtii kyllä seurustella myöhemminkin.

hope

No niin. Ei toss oo mitää noloo. Mut pakko kyll sanoo et mä en henkilökohtaisesti usko et teidän seurustelu onnistuis. Sill mä en usko et se poika tutee sua kohtaasamallatavalla. Sitä varmaa kiinnostaa enemmän oman ikäsensä tytöt. Näin luulisin. Älä ota tätä henkilökohtasesti. Ja sitä paitsi teill ois aik iso ikäero (7vuotta) ja vaik toi ikäero ei aikuisill nii haittaa mut (näin arvelen) et teiän kehitys (sekä henkinen että fyysinen) ei oo lähelläkää toisiansa.

Johanna

Mun vanhempien ikäero on yhdeksän vuotta, setäni ja hänen vaimonsa ikäero on yksitoista vuotta, eli en silleensä näe sitä mitenkään outona että jos pidät 18-vuotiaista, vaikka olet vasta 11. Mutta jos haluan ihan rehellinen olla, sanon että kannattaisi kyllä etsiä oman ikäistä poikaystävää, tai antaa ajan kulua niin että olet itse vanhempi ja katsoa sitten voitko olla jomman kumman kanssa.

Visupekka

Mun mielestä tuo ei oo yhtään noloa, kannattaa yrittää jos oikeasti tykkäät

Vastaa aiheeseen: Onko noloa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top