Siirry sisältöön
Outous…

Hei! Mulla on kavereita tosi paljon jotka polttaa juo ja harrastaa seksiä n. 18v miesten kanssa. Katson sitä vierestä, onks se normaalii jos mulla ei oo vielä ees ollu poikaystävää enkä haluu polttaa juoda tai seksiä vielä. Mutta kun katon niitä tuntuu siltä niinku että en oo nomaali, musta tuntuu että ne jättää mut yksin kun en haluu mitään noita asioita… Mitä mä teen??

98tyttö

Periaattees riippuu sun iästä, mut mun mielestä ei oo yhtään outoo. Mitä vähemmän juo, polttaa yms. sitä parempi! Jos nyt oot joku 15v niin sun kaverit on outoja!(:

tyttö

Sun ei tarvitse polttaa ja pilata terveyttäsi, vaikka kaverisi tekisivät niin.
Sun ei myöskään tarvitse harrastaa seksiä ennenkö koet olevasi siihen valmis.
Sun kaverit eivät ole oikeita kavereita/ystäviä, jos jättävät sinut sen takia, että et polta tai harrasta seksiä.
Suosittelen etsimään uusia kavereita.

Nimetön

Kuin vanha oot???

J3H

Hitot normaalista ja epänormaalista, ole mitä haluat, ja anna muiden olla mitä ne ovat.

Jos ne sinun ystävät yrittää jättää sinua pois, niin ymmärrä se ajoissa. Etsi uusia ystäviä, jotka ovat samanlaisia kuin sinä, ja ole heidän kanssaan.

Toisaalta, ehdotan sinua olemaan heidän kanssaan vielä. Jos haluat, niin mene jopa heidän kanssaan juhliin, mutta ei sinun tarvitse tehdä mitään, mitä et halua. Kun joku sinun ystäväsi oksentaa, ole hänen vieressä pitämässä hänen kädestä kiinni. Tai kun joku sinun ystävän jätetään, ole se joka vastaa hänen puheluihin kello kolme yöllä, koska lopulta sellainen ystävä merkitsee PALJON enemmän kuin tyyppi, jonka kanssa ryypätään.

Hyvää jatkoa sinulle! :)

Nimetön

Riippuu vähä sun iästä. Mut musta sun ”kaverit” on outoja jos on tossa tilassa. Kaiken lisäksi ne ei oo sulle hyvii kaverei ei hyväksy sun mielipidettä ja pitää suo outona.

Vastaa aiheeseen: Onko normaalia?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top