Siirry sisältöön
Tyttönen05

Olen siis 15v tyttö ja olen biseksuaali.
Tuntuu että jotkut arvostavat ainoastaan heteroita, ja muita seksuaalisia suuntautumisia ei hyväksytä.

Onko oikein olla bi, vai pitäisikö sanoa että olen hetero jotta saisin seurustelukumppanin?

:)

Se, että on bi, ei todellakaan ole väärin. Itekin oon biseksuaali, ja ylpee. Mun kaveriporukassa itseasiassa kaikki on biseksuaaleja ja me vaan ollaan ihan pridehulluja. Meillä kaikilla on monta sateenkaarijuttua, jotka viittaa LGBTQ+ -järjestöön.

Ei sun tarvitse valehdella ihmisille, et oot hetero, koska se on ihan oikein olla bi/kuulua LQBTQ+.

Tsemppiä <3

Love your self like you love others!

Sil ei oo mitää välii sano vaa et sä oot ja jos ne ei sen takii haluu olla sun kaa ne ei oo sun ajan arvosia

Ei ehdottomasti ole väärin olla bi! Jos joku ei arvosta sun kokemusta, hän ei ole sinun arvoisesi.

Lisa, verkk@ri

Moi! Kivaa kun rohkeasti meiltä kysyt asiasta. On täysin okei olla bi, hetero, homo, lesbo yms. Minulla on paljon ystävia jotka ovat muuta kun heteroita :) Kun joku päivä seurustelet, kannattaa olla rehellinen seurustelukumppanille siitä, että olet bi, silloin kun siihen itsestäsi tuntuu olevan sopiva aika. Tiedän hyvin, että on myös vaikeeta hyväksyä itsensä sellaisena kun oot, mutta muista, että pienillä askelilla eteenpäin <3

03enby

On ihan normaalia kuulua seksuaalivähemmisöön, se ei tee sinusta mitenkään outoa tai vähempiarvoista. Itse tunnen 2 biseksuaalia ja muita vähemmistöön kuuluvia (oon itekki vähemmistös) jos tunnet olosi turvalliseksi niin voit tulla kaapsita ulos jos niin haluat, mutta ei kannata jos et usko olevasi turvallisessa ympäristössä. Jos joku ei hyväksy seksuaalisuuttasi en usko heidän olevan hyvä kumppani siulle.

Biseksuaali

Moikka!
Olen siis bi itsekkin niinkuin nimimerkki kertoo ja minun mielestä on oikein olla bi/lesbo/homo. Olen aina ollut tätä mieltä:)
Mutta onnea sinulle ja uskon että löydät aivan mahtavan ihmisen rinnallesi. Itse en ole koskaan seurustellut ja vain yhden kerran ihastunut tyttöön mutta tiedän olevani bi.
PS: tulin kaapista ulos vasta tänä vuonna;)

Vastaa aiheeseen: Onko oikein olla bi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top