Siirry sisältöön
Tuntematon

Onko ok että seurustelen yhden pojan kanssa ja olen ihastunut toiseenkin poikaa. Mitä teen? Auttakaa!

Nimetön

Ihastuminen seurustelun aikana on normaalia. Sun pitää vähän tutkiskella sun tunteita, kattoo vähän minkä tasosta se sun ihastuminen on. Jos se ihminen kiinnostaa sua oikeesti ja oisit valmis seurstelemaan sen kanssa, sillon sun pitää puhua sun poikaystävän kanssa. Mut jos se ihastus tuntuu enemmän sellaselta ohimenevältä pintapuoliselta ihailulta, ei pitäis olla mitään ongelmaa.

Azzie

Vastauksena tuohon otsikkoon, toki on ihan ok. Jokainen määrittelee itse seurustelusuhteensa muodon, eikä ole mitenkään ennenkuulumatonta ihastua toiseen, vaikka onkin suhteessa.

Mutta, kompatakseni edellistä kirjoittajaa, kannattaa tosiaan vähän tutkiskella, onko kyseessä pelkkä ohimenevä ihastus, vai jotain suurempaa. Ja jos tosiaan tulet siihen tulokseen, että tosiaan olet syvästi ihastunut tähän toiseen poikaan, puhu poikaystäväsi kanssa. Mikään ei ole niin epäreilua ja loukkaavaa kuin se, jos aloittaa salasuhteen seurustelukumppaninsa selän takana. Kannattaa aina miettiä, miltä se tuntuisi omalle kohdalle, jos poikaystäväsi vehtaisi toisen kanssa selkäsi takana.

Mutta, aloita sillä, että katsot, onko kyseessä tosiaan ohimenevä ihastus vai jotain syvempää. Sen jälkeen kannattaa puhua poikaystäväsi kanssa, jos hän olisi valmis polyamoristiseen suhteeseen.

HmmmmHenna

Ja juu tulin vähän myöhässä tähän keskusteluun mukaan mut…

Mitä ikinä teetkin, niin jos haluat seurustella sittenkin tämän toisen kanssa, kerro ensin poikaystävällesi. Sinun ei edes tarvitse mainita jättäväsi häntä, voit vain kysyä, voisitteko sittenkin olla vain kavereita.

Vastaa aiheeseen: Onko ok olla kolmen kimppaa??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top