Siirry sisältöön
Randomboy?

Mietin vaan, [Osa tekstistä poistettu.]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Randomboy?,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

öööööö

Tiiän kyllä että täällä nuortennetissä ei voi kertoa mitään henkilötietoja mutta eikö toi nyt vähän mee yli että julkastaan tollanen viesti jossa ei oo mitään päätä eikä häntää?
Tällä on tarkoitus saada vertaistukea mutta voiko sitä antaa kun viestistä on poistettu se oleellisin asia? Mitä niin kauheeta tossa Randomboy?- nimimerkin viestissä voi olla kun se pitää poistaa? Ja jos siinä luki että: Onko normaalia että haluan kuolla? Niin ei sitä kyllä tarvis poistaa. Kyllä minäkin joskus halusin kuolla kun mulla oli ahdistusta mutta pääsin siitä yli terapian avulla. Ja jos tossa luki että onko normaalia että haluaa kuolla? niin eihän se hyvä asia ole mutta jos se ees julkaistaisiin niin vois muutki auttaa kun vaan päivystäjä. Kyllä me nuoret kestetään lukea kysymys jossa lukee: onko normaalia että haluaa kuolla?. Tai jotain sinnepäin.

Tyttö

Ei se sitä poistanut vaan nuortennetti

Vastaa aiheeseen: Onko [Osa tekstistä poistettu.] huono asia?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top